reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
0

KOCHANE MAMUSIE!!

Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEJ SIĘ WYJĄTKOWEJ NOCY NARODZIN BOŻEGO SYNA
PRZESYŁAM WAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA,
BY TO WYJĄTKOWE DZIECIĘ ODNALAZŁO SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI WŚRÓD WAS,W WASZEJ RODZINIE, W WASZYCH SERCACH.
NIECH NAPEŁNI WAS MIŁOŚCIĄ, RADOŚCIĄ, POKOJEM, OBDARZY ZDROWIEM, DA SIŁY POTRZEBNE W CODZIENNOŚCI. NIECH WAM BŁOGOSŁAWI KAŻDEGO DNIA NOWEGO 2014 ROKU.

Kochane:) A ja Wam życzę by te Święta były prawdziwie rodzinne, radosne, ciepłe. Smaczne i pachnące. Pełne prezentów i wielu chwil wzruszeń, to wszakże pierwsze Święta Naszych Pociech:) Dla starających się o swoje kruszynki, które to czytają dodatkowo wytwałości, nadziei i wiary w to, że się uda:) Szybkiego zafasolkowania jednym słowem:) Wspaniałych, magicznych Świąt Bożego Narodzenia!!!!:*

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania.
Niech przyniosą wytchnienie od
codziennych zmagań i trosk.
Oby magia Bożego Narodzenia
przetrwała w nas jak najdłużej!

Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!

Kochane my też składamy najlepsze życzenia Bożonarodzeniowe dla każdej z Was i Waszych rodzin a przede wszystkim dla maluszków dla których będą to pierwsze Święta - niech będą spokojne, zdrowe, przy wspaniałej atmosferze, samych pyszności na stole a dla Waszych pociech bogatego Mikołaja i pięknej kolorowej pachnącej choinki! :-) WESOŁYCH ŚWIĄT !!

NADROBIĘ PO ŚWIĘTACH :p

na kamienie będę miec zabieg ..... :(

KOCHANE MOJE ZYCZĘ WAM ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWITA BOZEGO NARODZENIA. DUZO MIŁOSCI I POCIECHY Z MALUSZKÓW, ORAZ ABY NASZYM STARAJACYM SIĘ JEZUSEK PRZYNIÓSŁ JAK NAJSZYBCIEJ UPRAGNIONEGO BOBASKA. WESOŁYCH ŚWIAT!!!! :*

Jak tam dziewuszki po świętach? prezenty udane? któraś odważna weszła na wagę? ;-)
paulinko i jak po wizycie? :-)

Witam poświątecznie!

W razie gdyby któraś tu zajrzała to mam pytanie:
jak często podawałyście sab simplex?

Pianko nie pytaj o wagę, a już na pewno nie mnie - w święta byłam raczej na przymusowej diecie, ale to co zostalo po ciąży - szkoda gadać - kompletnie nie mam się w co ubrać:(

Ostatnia edycja:
reklama
Anulk@ kochana Ty jesteś 2 tyg po porodzie! pogadamy za jakieś 2-3 m-ce, sama zobaczysz jak szybko Ci waga spadnie, zwłaszcza że karmisz piersią to synek dużo z Ciebie wyciągnie :tak: a jak Maks? mam nadzieję że u niego waga poszła w górę, czyżby zaczynały się paskudne kolki?

Do góry