reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
0

KOCHANE MAMUSIE!!

Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEJ SIĘ WYJĄTKOWEJ NOCY NARODZIN BOŻEGO SYNA
PRZESYŁAM WAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA,
BY TO WYJĄTKOWE DZIECIĘ ODNALAZŁO SWOJE MIEJSCE NA ZIEMI WŚRÓD WAS,W WASZEJ RODZINIE, W WASZYCH SERCACH.
NIECH NAPEŁNI WAS MIŁOŚCIĄ, RADOŚCIĄ, POKOJEM, OBDARZY ZDROWIEM, DA SIŁY POTRZEBNE W CODZIENNOŚCI. NIECH WAM BŁOGOSŁAWI KAŻDEGO DNIA NOWEGO 2014 ROKU.

Kochane:) A ja Wam życzę by te Święta były prawdziwie rodzinne, radosne, ciepłe. Smaczne i pachnące. Pełne prezentów i wielu chwil wzruszeń, to wszakże pierwsze Święta Naszych Pociech:) Dla starających się o swoje kruszynki, które to czytają dodatkowo wytwałości, nadziei i wiary w to, że się uda:) Szybkiego zafasolkowania jednym słowem:) Wspaniałych, magicznych Świąt Bożego Narodzenia!!!!:*

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania.
Niech przyniosą wytchnienie od
codziennych zmagań i trosk.
Oby magia Bożego Narodzenia
przetrwała w nas jak najdłużej!

Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!

Kochane my też składamy najlepsze życzenia Bożonarodzeniowe dla każdej z Was i Waszych rodzin a przede wszystkim dla maluszków dla których będą to pierwsze Święta - niech będą spokojne, zdrowe, przy wspaniałej atmosferze, samych pyszności na stole a dla Waszych pociech bogatego Mikołaja i pięknej kolorowej pachnącej choinki! :-) WESOŁYCH ŚWIĄT !!

NADROBIĘ PO ŚWIĘTACH :p

na kamienie będę miec zabieg ..... :(

KOCHANE MOJE ZYCZĘ WAM ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWITA BOZEGO NARODZENIA. DUZO MIŁOSCI I POCIECHY Z MALUSZKÓW, ORAZ ABY NASZYM STARAJACYM SIĘ JEZUSEK PRZYNIÓSŁ JAK NAJSZYBCIEJ UPRAGNIONEGO BOBASKA. WESOŁYCH ŚWIAT!!!! :*

Jak tam dziewuszki po świętach? prezenty udane? któraś odważna weszła na wagę? ;-)
paulinko i jak po wizycie? :-)

Witam poświątecznie!

W razie gdyby któraś tu zajrzała to mam pytanie:
jak często podawałyście sab simplex?

Pianko nie pytaj o wagę, a już na pewno nie mnie - w święta byłam raczej na przymusowej diecie, ale to co zostalo po ciąży - szkoda gadać - kompletnie nie mam się w co ubrać:(

Ostatnia edycja:
reklama
Anulk@ kochana Ty jesteś 2 tyg po porodzie! pogadamy za jakieś 2-3 m-ce, sama zobaczysz jak szybko Ci waga spadnie, zwłaszcza że karmisz piersią to synek dużo z Ciebie wyciągnie :tak: a jak Maks? mam nadzieję że u niego waga poszła w górę, czyżby zaczynały się paskudne kolki?

Do góry