reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

eh kobietki strachu było ale z Antosiem wszystko dobrze już, nigdy ie widziałam tak silnej reakcji na lek

Dziewczyny a ja w ogóle nie czuje świąt przez ten szpital z wszystkim jestem w tyle dobrze ze prezenty są

reklama
jestem i ja .... Lena nie dosyc że ząbkuje to jeszcze ma katar. ze spaniem jest masakra!!! chce jeśc tylko mleko.

byłam na tym usg... mam kamienie. w woreczku na 16 mm a w pecheżycku na 4,5 mm radośc ze świąt totalnie ze mnie uleciala.

sory że tak tylko o sobie ale jakoś nie mam weny...

Anulk@ Maksio super:) niech teraz rośnie zdrowo na silnego facecika:)

Domik masakra z tymi kamieniami:( trzymaj się kochana:* Właśnie dostałam opaski!!! śliczne:) następne chyba będą dla Nadusia bo ładnie jej w nich hehe;) Dziękuję kochana!!:*

A my dziś po echu - wszystko ok!! <jupi>
Pobieranie krwi też zniosła z płaczem, ale szybko poszło i dałyśmy radę:) jutro wyniki będą u pediatry i zobaczymy co pokażą:)

domik i co dalej z kamieniami? :baffled:
Agnieszko jeszcze chwila do Świąt jest, na pewno ze wszystkim zdążysz :tak: najważniejsze że jesteście już zdrowi! a jak choinka będzie już stała i kolędy w tle to na pewno znajdzie się i odpowiednia atmosfera ;-)
Sihaya czekamy na wieści, a badania robiłaś jej tak kontrolnie czy jakieś konkretne wskazanie?
Anulk@ śliczny kudłatek :-D cudowny świąteczny prezencik sobie zrobiliście :-)
Gosiak u nas też mały wszędzie i w każdym kącie, takie to małe a zapierdziela po chałupie jak perszing :-D siostrę wkurza, zabiera jej co tylko napotka na trasie, ostatnio nawet wyskubał wiklinę z psiego kosza i zeżarł pół strony mężowych dokumentów z pracy :sorry2: jak tak dalej pójdzie to wymienię jego prezent na rózgę :-p

z kamieniami nie wiem co dalej.... chyba nie chce wiedziec. boję się. w poniedziałek poczlapię do lekarza....

AGNIESZKA jej.., biedny Antoś ale sie musieliscie strachu najeśc.
ANIULKA boziu!!!!!! cóż za cudeńko!!!!

dziewczyny wklejam link. jeśli któraś z Was będzie miała ochotę pomóc to rodzice Julcia będą wdzięczni. każda zlotówka się Liczy. możecie poczytac o małym królewiczu. obok mojej miejscowości mieszka ten biduleniek.
https://www.facebook.com/serce.julianka

Anulka Boski!! Jakie włoski ma:))
Mikołajek powoli zaczął łapać, że dzidzi jest:) Kiedy go pytam to pokazuje na brzuch- co prawda na swój brzuch, ale do mamusi dojdziemy:)))

Ale weekendowa cisza zapanowała:) pewnie wszystkie w ferworze przygotowań świątecznych:) My też z ostatnich zakupów właśnie wróciliśmy:] Choinka już przygotowana do ubierania, dwa rodzaje ciastek gotowe, kolejne dziś i jutro się będą piekły:) uwieeeelbiam to:)

reklama
Wszystkie chyba choinki stroją albo w kuchni szaleją ;-)
domik ach kochana Ty to powinnaś największy prezent w tym roku dostać od Mikołaja za te wszystkie trudy :* daj znać co lekarz powiedział
paulinko a Ty szybko pochwal nam się jeśli maleństwo zdecyduje się jutro ujawnić :-)

Do góry