reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Paulinko - wow uważaj z tym noszeniem; aż 8kg?? to zanim nadrobisz to już przytyć nie zdążysz

Wiecie, to nawet nie tyle opuchlizna (pamiętam stopy Agacyndy), tylko taki ból i obrzęk dziwny w dłoniach i stopach, no i dziś to już ból brzucha się rozkręcił, że trudno cokolwiek zrobić. A ja chciałam jeszcze dzieciakom ciasteczka na zapas zrobić, pranie poprasować...

reklama
Paulinko 8 kg to straaaasznie duzo! Ale z drugiej strony fajnie bo niewiele Ci ponad Twoja norme przybedzie :) no chyba ze nagle dostaniesz takiego apetytu ze ho hoo :-)

Anulka a moze to juz?

No co Ty Agatko! ale fajnie:) to się Grzaneczka postarała:) może ją ściągniemy na nasz wątek z powrotem?:D w końcu jest spełniona po raz drugi hihi;) a i Paulince potowarzyszy w trudach ciążowych i może od razu Asitkę "zarazi":]

Mysle Sihayko ze Grzancia jak bedzie czula potrzebe to Nas znajdzie :-) widocznie narazie wszystko wie :-) kurcze fajnie i niefajnie tak szybko druga ciaze przechodzic. Ja bym nie chciala.... Mam szpitalna awersje.

Anulka jak tam? Trzymasz sie?

Moi rodzice wyjezdzaja w niedziele i musze sie przeprowadzic na prawie dwa tygodnie do nich ... Tak mi szkoda naszych kotow ze same beda. Ale co zrobic. Tam ich nie wezme bo sa u rodzicow dwa koty i trzy psy...

No i poza Grzanką przecież grono zaciążonych powiększyły Basik i Laluś:) Szkoda tylko, że tu nie zaglądają:)

tak??? o kurcze!!! ale duzo nowych brzuchatek!!! jak czytacie dziewczyny to gratuluje serdecznie!!!! rośnijcie zdrowo.
u mnie lepiej. juz bez goraczki ale nastepny tydzień mam znów brac antybiotyki.... Lena łobuzuje. sił mi czasem braj bo tak marudzi.... ale jaki ma szał z prezentami. jak tylko widzi paczke to piszczy, łapki wyciąga, smieje się. rozpakowuje z predkoscią swiatła, na chwile popatrzyi tyle zabawy.... dostała tego szczeniaczka uczniaczka w budzie z fisher price jest suuuper, ale ona nie zbyt zainteresowanaqq. z resztą jak zawsze. jedyne co ja interesuje i bawi to pchacz. kupiliśmy jej i to byl strzał w 10. gra na tym pianinku, bawi sie telefonem, ksiązeczka i grzechotkami. kocham ten wynalazek. choc chwile potrafi sie przy tym sama zabawic

Kurcze Lenka już niedługo chodzić będzie:) Ale to minęło:) U nas Mikołaj dostł klocki (układa!!!) wielką wywrotkę (pcha po całym domu) i przybory do rysowania (powstało już kilka wielkich dzieł zarówno na papierze jak i na meblach i panelach):) No ubranka dostał, ale nie zwrócił uwagi:)

A tu ja:) Zobacz załącznik 598136

Domik moja Lenka też dostała pchacz :D i z Twojego opisu wnioskuje ze mamy taki sam hehe moja to juz lata z nim po całym domu :p daje rade,ale raczkować nadal lubi :)

Sorki ze mnie nie ma i tak wpadłam na chwile, nie mam zbyt czasu, w tygodniu dużo ćwiczę i jestem na diecie antymigrenowej i gotuje Lence bo w sumie je juz wszystko a tak mi szoda kasy na te słoiki.. :p je to co my zazwyczaj tylko np zupki niedorawiane itp :)

Anulka to juz pewnie urodziła :D

ja mam numer do Aniulki to może jutro do niej napisze?? teraz może jak juz po jest to odpoczywa. nie będę dupy zawracac.

Lence gorączka przeszla za to robi do 5 kupsk dziennie i to takich że z pieluchy wypływa. i troche rzadkich.... pierwszy raz ma dupke odparzona.... biedna moja... niech te zeby wyjda bo oszalejemy!!!

reklama
Looo Paulinko jaki cudny brzusioo :-) pokazuj systematycznie to bedziemy obserwowac jak rosnie maly Skrzacik :-)
Dalej nie chcesz wiedziec co chowasz w srodku? :-)

Domik dobrze ze przestala Lenka goraczkowac. Mam nadzieje ze wyjda jej zabki szybciutko i wrocicie do zycia :*

Krolewno a co to ta dieta antymigrenowa? Pierwsze slysze. A jak postepy w chudnieciu? :-) pochwal sie brzuchatkiem umiesnionym :p jak budowa? Kiedy zaczynacie?

Anuuuulkaaa ? Przywitalas sie juz z Maksiem? :-)

U nas w porzadku. Dzisiaj spimy pierwsza noc u rodzicow. Wykapalismy dzisiaj Nele w wannie :))) moj A wszedl razem z Nia i bawil sie z Mala w wodzie. Na brzuszku plywala hehe jak mala motorowka napierdzielala nozkami :D hehehe noo ii mam pewien sukces bo moja Gwiazda spi od 21.30 :D budzi sie o 5, o 7 i okolo 11 juz wyspana jest do granic mozliwosci. Wyregulowala mi sie bardzo fajnie. Ale dzisiaj troche maruder byl... Na szczescie przeszlo po kapieli :D

Jak tam reszta?
Pianko wrocilas? Jak pobyt u rodzinki? :-)

Gosik co u Ciebie? Co Misia dostala od Mikolaja? :-)

Sihayko gdzie wywialo Ciebie i Nadusie?

Mgielkooo?? Widzialam filmik :) boska Nastka :D

Do góry