reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Sihayko jaka sliczna!!! A jak sie usmiecha poprostu cudowna do schrupania! Suwaczek sie robi dokladnie tak jak Agatka napisala ;)

Aaa dziewczynki wszystkiego najlepszego dla Waszych ksiezniczek! Dzis koncza tydzien ;)

Agatko a czym smarujesz Anielci pepuszek?

Nadusia dziękuje ciociom za wszystkie komplementy:) ja również;)
Agacyndka nam już do połowy kikut odpadł, a traktujemy go spirytusem rozrobionym 2:1 z wodą. Nadusia dobrze go znosi bez protestów.

sihayko sliczna cora!
no a co ja mam powiedziec?? jak moja praca polega na pobieraniu krwi,zakladaniu wenflonow,cewnikowaniu,pobieraniu posiewow itd. u takich kruszynek??

dzisiaj juz nienadrobie Was.

u nas sukces:mala zjada wszystko co jej ugotuje i najchetniej jadla by porcje jak dla trzeh.Sukces!!

Noelle super ze Nataszka tak ladnie palaszuje :) mamusina kuchnia smakuje najbardziej :))

Na pepek jest dobry tez proszek Dermatol, na drugi dzien po smarowaniu pepek odpada. Nam pepek nie chcial odpasc przez ponad dwa tygodnie, w szpitalu smarowali octaniseptem a pozniej jak jux wyszlysmy po tych dwoch tygodniach to polozna polecila mi ten proszek i pepek odpadl odrazu.

Sihayko no! Piekny suwaczek ;))

no wlasnie ja stosuje octanisept, widze ze sie goi, ale tylko z jednej strony, bo pod klipsem tak srednio...jutro bedzie polozna to posprawdza jej.

Noelle gratulacje z okazji obiadkowego sukcesu :-) ja sie juz nie moge doczekac jedzenia normalnego :-)

Gosiu a co u Twojej Saruni slychac?

Wlasnie octanisept nie zasusza prawie wcale. Zapytaj poloznej o ten dermatol :) a dziekuje u Saruni dobrze :) zapisalismy ja na basen i uczy sie plywac :) a tak to jest grzeczna, nie ma z nia problemow ;)

to sie przerzuce na spirytus bo mam takie waciki juz nasaczone... a dodatkowo zapytam o ten proszek.

Sarunia na basenie?? super!! i jak jej idzie plywanie?

reklama
Hej.
Dziewczynki u mnie malpa sie nie pojawila jutro z rana zrobie test, narazie objawow brak oprocz zgagi i troszke bola piersi, az sie boje znowu robic ten test.
A bobasy wasze do schrupania , piekne mamusine.

Boje sie ze malpa sie nie pojawia bo sie stresuje :-(((.

Do góry