reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Gosiak charakterek? hmm jakby to powiedział mój mąż wszystko co złe ma po mamusi :-D ja niestety jestem niecierpliwa, nie lubię odkładać na później, spóźnień i jak coś zacznę to muszę skończyć - w przeciwieństwie do mojego męża który uważa że zawsze ma na wszystko mnóstwo czasu czym potrafi doprowadzić mnie do szału :-D
mgiełko możesz podrzucać Nastkę na noc do mnie - Jakub też z tych nie śpiących to by sobie pobuszowali razem :-) moja córa urodziła się 3330g i w szpitalu przez żółtaczkę spadła max na 2700-2800g a wypuścili nas na 4 dobę jak dobiła do 3 kg, bo spadek do 10% biorą jako fizjologiczną utratę masy ciała
agacynda jak to Cię pocieszy to znieczulenie przy szyciu gów... daje :wściekła/y:ja czułam wszystko i nacinanie i szycie..zobacz czy w Rossmanie nie ma teraz tego kremu w promocji bo wydaje mi się że mignęło mi w gazetce :tak: Jakub był owinięty pępowiną 2 razy wokół szyi, cały czas tętno mu skakało a jak dostałam oksy to całkiem zanikło tak mu mocne skurcze zacisnęły pętle :-(

Pianko tak wlasnie myslalam ze w rossmanie moze byc bo widzialam serie perfecty ale nie widzialam nic do biustu tylko antycellulitowe. Musze zobaczyc. Ale to juz nie dzisiaj, bo nie mam jak.
No wlasnie ze wzgledu na takie przypadki jak Kubulka nie jestem zwolennikiem oksytocyny. Ale faktem jest ze jakbym nie udawala takiej twardZielki i zdecydowala sie na oksy wczesniej to bym urodzila rano a nie po poludniu. Kilka godzin bolu mniej. W kazdym razie dobrze u Malego Twojego nie skonczylo sie to tragedia.
A ja naciecie tez czulam, jakby mnie ktos tepym nozem cial.

Agacyndko planow na wrzesien nie ma bo teraz to pogoda juz w kratke a dwa ze mezowy juz w pracy jest wiec nie wiem ile uda mi sie samej nastukac kmow ;)

PIANKA ja jestem w szoku, że jak tętno małemu tak skakalo i zanikało i kazali Ci rodzic?!!! no to jest natychmiastowy powód do cc. ja bylam podpięta do oksy kilka minut jak zaczęły się skurcze giganty i tentno zanikało. od razu mnie odpieli i na cc pojechalam.

SZOK Z TYM SZYCIEM!!! KONOWAŁY!!!

AGACYNDA brawo dla Ciebie!!!! kobiety są wielkie nie?
KROLEWNO trzymam kciuki!
MGIELKA Zdrówka dla małej i ucałuj Nastusię :*

No Domik zdecydowanie kobiety sa wielkie!!
Tez sie wlasnie dziwie czemu Cie Pianko na cc nie wzieli.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pianko szooook ze Tobie rodzic kazali normalnie! Masakra!

Agacyndo jakie slodkosciiiiiiiii boziuuuuuu :))) ale wydaje mi sie ze do Ciebie corunia podobna :)

reklama
Do góry