reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Ja żeby tylko nie myśleć i się czymś zająć nalepiłam właśnie pierwsze 40 pierogów;]
Agacyndka a o której ruszacie do szpitala?? coś mi się wydaje, że sprawnie to pójdzie u Ciebie:) i do rana Anielcia będzie na świecie:)

To w takim razie teraz ja wejdę w rolę Agacyndki i będę krzyczeć.. wyciagnijcieeeeee ją ze mnie!!!!!!;) hihi...

reklama
agacynda ja osobiście sztuk 2 :-p na szczęście zaraz po lesie poszłam pod prysznic więc nie zdążyły się zadomowić ;-)
Jeszcze się okaże na IP że akcja porodowa w toku! to byłby chyba najlepszy wariant :tak:a skurczyki jakieś czujesz?
domik gratulacje dla króliczka :-D smarujesz jej czymś dziąsła?

WIecie co kobietki moje dziecko nie lubi banana :| jak mu dałam to miał taki odruch wymiotny że aż sie biedactwo całe czerwone zrobiło, może konsystencja mu nie odpowiada bo podukałam widelcem jutro zrobię drugie podejście i zblenderuje

Domi gratuluje drugiego ząbka my czekamy na pierwszego bo mały wpycha wszystko co się da do buźki dziąsełka napuchnięte, no i budzi sie w nocy

Sihayko A za 50 minut prace konczy wiec mysle ze kwestia godziny/poltorej i bedziemy sie zbierac. juz wszystko mam dopakowane tylko pozostajemi butelke wody kupic i jadymy :D
hmm pierogi... zapas dla malzowego, zeby z glodu nie umarl jak bedziesz jutro juz na porodowce? hihihihi

Agniesiu najsilniejsze narazie co czuje to bole okresowe i tyle... wiec chyba jeszcze kawalek :))

Pianko skurczyki malo bolesne, mysle ze do akcji porodowej to jeszcze troszke :-) dobrze ze te kleszcze nie zdazyly jeszcze dobrze sie wbic. nigdy nie mialam zadnego kleszcza... a dziecioki pozbieraly niespodzianki?

agacynda dzieci z K zostały nad jeziorem, nie brałam ich głębiej w las - zostały mi jakieś resztki rozsądku :-D jak ćmi okresowo to bardzo dobry znak! ja myślę że ten okresowy ból będzie się teraz nasilał i skurcze dojdą z czasem ;-) a może już są tylko ich nie czujesz :-) na patologii ciąży mówili że skurcze wcale nie muszą być na nie wiadomo jakim poziomie, najważniejsze żeby były regularne bo nawet niewielkie ale regularne na KTG potrafią pięknie rozwinąć akcję
Agnieszko spróbuj za kilka dni, mój szaleje za bananem za to odruch wymiotny ma na brokuły :baffled: z resztą nie dziwię mu się bo sama nie lubię :-p
Sihaya z czym pierożki?
Moja mała pierwszego zęba miała równo na 7 m-cy i mam nadzieję że Kubiszonkowi tak samo wyjdzie, mówią że im później wychodzą tym dla nich lepiej

no to juz w szpitalu zobaczymy co tam w srodku slychac... poki co nie skupiam sie na brzuchu, bo mnie tak reka boli hehehehe

agacynda a zdjęcie brzuchola zrobiłaś? ja robiłam na pamiątkę przed wyjściem na porodówkę ostatnie zdjęcie z brzuszkiem :-)

reklama
No to co się nie chwalisz?! teraz wstawiaj Anielinę w brzuszku a jak wrócisz wstawisz Anielinę po drugiej stronie :-)
Uciekam zaraz bo cd prasowania przede mną :baffled: więc Agatko trzymamy kciuki za Was! oby poszło sprawnie i w miarę bezboleśnie a Aniela urodziła się zdrowiutka i śliczniutka :* czekamy na wieści!

Do góry