reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Gosiu gratuluje kilometrow kolejnych, jessczze kilka dni sierpnia wam zostalo to pewnie rekordzik pobijecie :D
a moze faktycznie Anielica chce byc dokladna, no zobaczymy...
kolezanka dzisiaj urodzila corke przenoszona dwa tygodnie :o to jest masakra...

Sihayko to pogratuluj od Nas Lalusi zapros do watku :D

ahh zapomnialam jeszcze zapytac Gosiu jaki macie fotelik do graco? bo musze kupic jeszcze jeden... a nie moge znalezc jakie sa jeszcze kompatybilne...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sihayko dzieki za info ;) może Lalus zechce do nas dolaczyc :)

Agacynda miejmy nadzieję że Anielka nie będzie chciała tak długo czekać. My mamy fotelik Graco Logico S HP. A po co Wam jeszcze jeden?

Cześć kochane,
co to była za noc:( prawie w ogóle nie spałam:( najpierw ból bioder i siku 4x ale do tego to już się przyzwyczaiłam... a potem zaczęło mnie podbrzusze boleć, brzuchol się napinać... ehh.. bez nospy się nie obeszło i zasnęłam dopiero po 5ej... masakra...

Gosiu jeszcze jeden do drugiego auta i baze potrzebuje do swojego, bo nie mam...

Sihayko bidoku... Odsypiaj w dzien. U mnie tak prawie co noc. Tylko biodra az tak nie bola... Nie moge sie doczekac kiedy bede mogla spac na brzuchu...

Gosiaku możliwe, że się szykuje i w sumie dobrze... byle zajęło jej to jeszcze trochę i było mniej bolesne hehe;) choć Nadusia sama chyba była w szoku co to się dzieje bo była mniej ruchliwa niż zwykle w nocy;)
Do odespania pewnie zmorzy mnie za jakąś godzinę, na razie prasuję jeszcze ostatnie pary pajaców;)
A przed chwilą dzwoniłam do położnej:D chciałam wybadać kto to ma nas wizytować po porodzie i przez tel super babka się wydaje, miła a jej uśmiech przez tel czułam:) kazała mi nie rodzić do poniedziałku hehe (bo ma urlop) a w pon jadąc do przychodni ma do mnie wpaść:)

edit
o rety Agacyndka.. co noc?! :| to mnie pocieszyłaś;)

Ostatnia edycja:
No przepraszam, nie mialam zamiaru hehehehhe :-)) jakos tak wyszlo. Aczkolwiek dzisiaj u mnie byl jakis taki sen bez twardnien brzucha. Chyba przez magnez na noc...

reklama
Do góry