reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spanie w nocy

ja za to dzisiaj 3 razy do Maxa wstawalam, raz sobie przypomnial,ze glodny, drugi raz tak jak u myszki pizamka mokra, a trzeci raz to sam nie wiedzial czego chcial:wściekła/y: jesc nie, na rece nie, do nas do lozka tez nie, zostawilam w salonie z zabawkami, a sama wrocilam do lozka i nie narzekal jakos.

jak to? a o ktorej godzinie? moze i ja tak sprobuje.

reklama
pewnie nie dosc ze nie narzekal to wrecz zadowolony byl ze mu brak zabawek nie zabiera :-D

Zaraz pojde sie polozyc zanim okolo polnocy uslysze jęki... :baffled:

Dobrej nocy zycze :-)

Zazdroszczę mamom, które śpią do 8-9 i może nawet później bo u nas to pobudka na mleczko o 3-4 i wstajemy już o 5-6. Później Nikuś śpi ok 11 (1-2 h) i ok 15(1-2h). Idzie spać o 19

Marysia85 u mnie bardzo podobnie. Mój Adaś też śpi do 5-6.O 4-5 mleczko.Budzi sie tez wzesniej raz.Idzie spac o 20.Czasem jak czytam,że niektóre dzieci śpią do 8-9... moje marzenie:)

No majka spala ood 19.30 do 8.40 bez pobudek;-)
juz 3 dzien...a wstaje tylko dla tego,zo ma kupsko w pielusi.przezornmie pisze kupsko a nie kupke,bo to cos jest wielki i smrodliwe i czesto ucieka z pampersa,dzis tez musialam ja cala przebierac;-)

u nas znowu pobudka o 6 rano, wzięłam ją do siebie do łóżka, spała i gadała do ok. 8, potem dałam jej mleko i ok.9 zasnęła i spałyśmy do 11!:-)

reklama
No to żeście pospały dizewczyny :-) super :tak: U nas juz typowo od paru tygodni pobudka o 6 :wściekła/y: I do tego parę przebudzań w nocy, czasem 2 czasem 5 :angry: Nie na jedzenie bo nie je w nocy juz od dawna ale po prostu jakos tak neispokojnie płytko śpi :-(

Do góry