reklama
Kluliczek
Babka z laską
Bodziak z krótkim/długim rękawem i spiworek.
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-) Dziś już położyłam Piotrka w bodziaku takim cieniutkim bawełnianym z długim rękawem :-) Takze stopniowo od nózek zaczęłam Ale rozumiem ze bez skarpetek? Kurcze pamiętam ze w tamto lato wszyscy (tzn teściowa) z kolei zarzucali mi że zbyt go chłodzę a teraz ciężko mi przejsc z zimy na lato i ciagle mam wrażenie ze mu za zimno w czymś jest
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mój śpi w koszulce albo body z krótkim rękawem i cienkich półspiochach, bo spi oczywiscie na wierzchu, niezależnie od tego czy mu jest zimno czy gorąco. Nie jest mu za ciepło, bo w nocy nie jest u nas bardzo gorąco, no i zakładam, że te długie spodnie, to takie cienkie przykrycie.
A czy wasze dzieci też tak sie przemieszczają w nocy po łózeczku? Ostatnio mi siada na śpiąco, po czym opada do przodu i tym sposobem spi do góry nogami. W łózeczku to mały problem, ale dzisiaj zrobił nam tak rano w naszym łózku :-)
A czy wasze dzieci też tak sie przemieszczają w nocy po łózeczku? Ostatnio mi siada na śpiąco, po czym opada do przodu i tym sposobem spi do góry nogami. W łózeczku to mały problem, ale dzisiaj zrobił nam tak rano w naszym łózku :-)
mysz1978
Fanka BB :)
Marti - ja w zeszlym roku tez Jasia kladlam w body a teraz wydaje m isie ze zmarznie Idiotyzm kompletny...
Od kilku dni daje Jasiowi kanapke na wieczor i tylk owczoraj moj syn pozwolil m ispac do 5:00 - bez pobudki okolo 1:00. To mialam luksus... Zwazywszy na fakt ze poszlam spac grubo po polnocy Oczywiscie o tej 5:00 dostal wode i spal dalej, ale ja niestety juz po dwoch godiznach zostalam brutalnie zerwana przez budzik :-( Jasio za to pospal do 9:00 - ten to ma fajnie
Wczoraj polozylam go pozniej niz zwykle (po "M jak milosc" dopiero go wykapalam...) wiec to mzoe dlatego... Dzis tez sobei hasal, bo odebralam go od niani po 19:00 dopiero i chcialam troche czasu jeszcze z nim spedzic.
Od kilku dni daje Jasiowi kanapke na wieczor i tylk owczoraj moj syn pozwolil m ispac do 5:00 - bez pobudki okolo 1:00. To mialam luksus... Zwazywszy na fakt ze poszlam spac grubo po polnocy Oczywiscie o tej 5:00 dostal wode i spal dalej, ale ja niestety juz po dwoch godiznach zostalam brutalnie zerwana przez budzik :-( Jasio za to pospal do 9:00 - ten to ma fajnie
Wczoraj polozylam go pozniej niz zwykle (po "M jak milosc" dopiero go wykapalam...) wiec to mzoe dlatego... Dzis tez sobei hasal, bo odebralam go od niani po 19:00 dopiero i chcialam troche czasu jeszcze z nim spedzic.
Ostatnia edycja:
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Wojtaszek spi w rampersach z krótkim rekakeim i krótkimi nogawkami
co do przemieszcaania i spania na siedzaco to u nas tak samo czasami znajduje małego w drugim koncu łózka.
A ja marze o przespanej całej nocy
co do przemieszcaania i spania na siedzaco to u nas tak samo czasami znajduje małego w drugim koncu łózka.
A ja marze o przespanej całej nocy
reklama
Podziel się: