Dołączam do kolkowych mam...Mała od wczoraj jest bardzo nerwowa (strasznie się miota przy piersi i pręży), pospała w nocy może ze 3 godziny i od 3 koniec Najgorsza jest ta bezsilność i patrzenie jak nic nie pomaga.Jedziemy dzisiaj na kontrolę do szpitala to może polecą jakiś sposób:-(
reklama
U nas od kilku dni noc wyglada tak samo. Maly zastpia o 21 budzi sie o 2. Potem 2 godziny nie spi w czasie ktorych jest przewijanie i karmienie. Potem zasypia kolo 4 i budzi sie o 6:30. Tak czy inaczej 7 godzin snu w nocy mam wiec nie jest zle.
coralic
Fanka BB :)
Mój malec nie spał dwie doby! Wczoraj była kulminacja... od 14 do 23 wrzeszczał wniebogłosy i nic nie było wstanie go uspokoić, nawet cyc! Possał chwile, po czym zaczął się prężyć i ryk! W tej bezsilności rozebrałam się i położyłam go sobie nagiego na brzuszku.. uspokoił się na 5 min by później zwymiotować :-( To były koszmarne dwa dni..
Dzisiaj jestem na tyle zniechęcona że jem chleb i popijam wodą Mały śpi od godziny.. ale pewnie zaraz się wybudzi na cyca.. coraz częściej chce jeść... biedak, nie mogę patrzeć jak się męczy.. po każdym karmieniu trzeba go uspokajać z dwie godziny, by chociaz na chwilkę przysnął.
Dzisiaj jestem na tyle zniechęcona że jem chleb i popijam wodą Mały śpi od godziny.. ale pewnie zaraz się wybudzi na cyca.. coraz częściej chce jeść... biedak, nie mogę patrzeć jak się męczy.. po każdym karmieniu trzeba go uspokajać z dwie godziny, by chociaz na chwilkę przysnął.
Renatal
Gochson my też dzisiaj pierwszy raz podaliśmy wodę, pociągnął dwa razy krzywiąc się przy tym po czym ulał to co wypił.
lazy_butterfly
Gochson Ja daję herbatkę koperkową, przy okazji nieco poprawia stan brzuszka Małej (łatwiej i ciszej się wypróżnia
zeberka363
jestem szalona :-D
ja też podaje raz dziennie herbatkę koperkową i to niezależnie od tego jaka jest pogoda
a kolka to tak jak pisze kivinko
a kolka to tak jak pisze kivinko
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
u nas tez raz dziennie herbatka koperkowa. dzisiaj w nocy i rano byly kolki i tak jak kivinko pisze dzieciatko sie prezy i placzy bardzo przy tym - nie da sie niczym uspokoic masowanie brzuszka poteguje placz i prezenie , ale pomaga po dluzszym czasie ... dzisiaj podaje delicol do mleka i jest w miare spokojnie....
co do wody - tez dopajam woda baby zdroj - gotuje 5 min i tez w niej robie herbatke
Laski co zrobic zeby mlody nie budzil mi sie w srodku nocy na jedzenie ? jak on sie budzi to juz dobre 2 godz nie chce spac ... i mam nocki z glowy - czesto sa marudzenia i prezenia na kupke w nocy ....?
co do wody - tez dopajam woda baby zdroj - gotuje 5 min i tez w niej robie herbatke
Laski co zrobic zeby mlody nie budzil mi sie w srodku nocy na jedzenie ? jak on sie budzi to juz dobre 2 godz nie chce spac ... i mam nocki z glowy - czesto sa marudzenia i prezenia na kupke w nocy ....?
Podziel się: