olka11135
Fanka BB :)
Nie tego akurat nie
Ja bym jeszcze sprawdziłam cukier
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tego akurat nie
Tak morfologia była zrobiona. Problem kupek zgłaszam cały czas to najpierw miał pić bebilon comfort później pepti ale on tych mlek nie chce pić w ogólePodanie szczepionki na rotawieusy zawsze generuje trudności z apetytem. Unormowanie sie sytuacji trochę trwa. Trzeba pamiętać, by dziecko sie nie odwodnilo jeśli występuje biegunka. To obecne spanie może wynikać z tego, że jak sama pisałaś dziecko ma katar. A więc jest przeziębione. Spadek apetytu i senność mogą być typowymi objawami przy infekcji. Osobiście to, co mnie zastanawia, to wypróżnianie po Babilonie co 3 dni. Dla mnie to zbyt rzadko. Raz dziennie by mnie satysfakcjonowało. Rozumiem, że lekarz zrobił choć morfologię, kiedy stwierdził, że z dzieckiem jest w porządku.
Co do mleka, to nie pomogę. Moje dzieci też nie chciały pić. U nas problem był również na moim mleku. Była nietolerancja pokarmowa i alergia. Były też poważniejsze problemy. Nie mogłam dziecku podawać probiotyku, bo zaostrzał problem. A fakt, że lekarze bagatelizują problem to wiem. Trudno trzeba chodzić i zgłaszać. Tylko wtedy po jakimś czasie reagują.Tak morfologia była zrobiona. Problem kupek zgłaszam cały czas to najpierw miał pić bebilon comfort później pepti ale on tych mlek nie chce pić w ogóle
Ja przestałam podawać probiotyki i zobaczę czy będzie poprawa. Wyczytałam właśnie gdzieś na forum, że probiotyki u jakiegoś maluszka jeszcze pogarszały problemy. Lekarze bagatelizują problem bo na wizycie dziecko uśmiechnięte i ruchliwe a w domu przy karmieniu masakra. To co wypija to tylko przez to że staram się jak tylko mogę żeby cokolwiek wypił. Może jestem nadopiekuńcza ale się martwię. Tak samo z tym snem niby maluszek i powinien spać ale mam czasami wrażenie że jego sen stanowi wieksza część dnia. To też konsultowałam z pediatra to mówiła że jeżeli w czasie aktywności jest pogodne, ruchliwe a nie ospale to nie mam się czym przejmować. Widocznie taki typ.Co do mleka, to nie pomogę. Moje dzieci też nie chciały pić. U nas problem był również na moim mleku. Była nietolerancja pokarmowa i alergia. Były też poważniejsze problemy. Nie mogłam dziecku podawać probiotyku, bo zaostrzał problem. A fakt, że lekarze bagatelizują problem to wiem. Trudno trzeba chodzić i zgłaszać. Tylko wtedy po jakimś czasie reagują.
A liczyłaś ile jest łącznie aktywności przez dobę?Ja przestałam podawać probiotyki i zobaczę czy będzie poprawa. Wyczytałam właśnie gdzieś na forum, że probiotyki u jakiegoś maluszka jeszcze pogarszały problemy. Lekarze bagatelizują problem bo na wizycie dziecko uśmiechnięte i ruchliwe a w domu przy karmieniu masakra. To co wypija to tylko przez to że staram się jak tylko mogę żeby cokolwiek wypił. Może jestem nadopiekuńcza ale się martwię. Tak samo z tym snem niby maluszek i powinien spać ale mam czasami wrażenie że jego sen stanowi wieksza część dnia. To też konsultowałam z pediatra to mówiła że jeżeli w czasie aktywności jest pogodne, ruchliwe a nie ospale to nie mam się czym przejmować. Widocznie taki typ.
Średnio pomiędzy drzemkami jest aktywny 1.5 godz. Dziś wstał o 6.30 o 8 spał do 10. Potem kolejna drzemka o 11.30 do 14.30 no i zasnął po 16 zobaczymy jak dlugo będzie spał. Przed katarem miał średnio 4 drzemki dwie krótsze w domu i dwie dłuższe na spacerach. Ale dziś ten katar jest mniejszy a senność u niego większaA liczyłaś ile jest łącznie aktywności przez dobę?
Ale policz ile godzin jest aktywny. Mnie tez sie wydawało, ze mój caly czas spi, ale jak policzylam to mieścił się w widełkach.Średnio pomiędzy drzemkami jest aktywny 1.5 godz. Dziś wstał o 6.30 o 8 spał do 10. Potem kolejna drzemka o 11.30 do 14.30 no i zasnął po 16 zobaczymy jak dlugo będzie spał. Przed katarem miał średnio 4 drzemki dwie krótsze w domu i dwie dłuższe na spacerach. Ale dziś ten katar jest mniejszy a senność u niego większa
No dajmy na to dziś jest aktywny jakieś 5 godzin od 6.30 i za pewne do kąpania się obudzi to licząc ok 6 lub 7 godzin w ciągu dnia.Ale policz ile godzin jest aktywny. Mnie tez sie wydawało, ze mój caly czas spi, ale jak policzylam to mieścił się w widełkach.
Byliście u neurologopedy?