reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co sądzicie o tym wózku
poszukuje dla Dominiki malutkiego i lekkiego wózka
też wiążą się z tym koszty dobry i tani
Baby Dreams ''MINI NEW''

wwwmininew022fm.jpg

reklama
Juz pisałam wczesniej że mam baby dreams smarta i naprawde nie moge powiedziec ani jednego złego zdania, wózek jest super, ma wszystko, eksploatujemy go 9 m-cy dzień w dzień i nic sie nie psuje!!! Przede wszystkim wózki baby dreams sa tanie i maja wszystkie funkcje a nie kazdego stać na wózek za tysiąc zł albo i droższy.
Ja osobiscie polecam!!

Jak dla mnie wyglada super za ta cene!! Szkoda tylko ze nie ma odpinanej budki (ale to chyba nie problem) i na stronie producenta jest napisane, ze jest pozycja lezaca i siedzaca - tzn. ze nie ma nic po srodku?

czytam i czytam o tych inglesinach espresso i wyczytałam, że chyba są małe

• wymiary wózka
    • wysokość oparcia - 52 cm
    • szerokość oparcia - 32 cm
    • głębokość siedziska - 32 cm
    • długość po rozłożeniu - 84 cm
  • wymiary wózka rozłożonego
    • szerokość - 85/48 cm
    • wysokość - 105 cm
I co? Małe? Raczej nie będę miała możliwości sprawdzenia z Jagodą w wózku :(

Wózio fajny i cena jaka super.No tylko ta regulacja oparcia jak dla mnie kiepska.A co do budki to nie podobają mi się osobiście wózki bez budek tak więc jest mi zbędne odpinajaące się budki.

dziewczyny jezeli chodzi o wozek firmy Baby Designe to ja mam takowy tylko ze model Viki i jestem z niego bardzo zadowolona.lekki, zwinny i latwo sie sklada i do tego jeszcze jest duze siedzisko i trzy pozycje rozkladania oparcia. polecam i szczerze mowiac cena tez nie jest wygorowana bo na allegro kosztuje 369 zł ze spiworkiem na nozki i folia przeciwdeszczowa
NOWY WÓZEK BABY DESIGN VIKI SPACERÓWKA 4 GRATISY (159385330) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja sobie właśnie kupiłam w sobotę Inglesinę Max. Składa się jak parasolka ale ma łączoną rączkę - bardzo mi zależało na tych obydwu funkcjach. Głównie dlatego, że można ją swobodnie prowadzić jedną ręką. Poza tym ma skrętne blokowane kółka i osłonkę na nóżki. Niestety folię musiałam dokupić osobno, bo nie było modelu Rain. Wcześniej trochę poczytałam i wywnioskowałam, że jest całkiem niezła i nie znalazłam żadnej posta o tym, że się psuje - wręcz przeciwnie ma być bardzo solidna i wytrzymała. Poza tym jest dosyć lekka - 7,5 kg. Zobaczymy jak się sprawdzi. Niunia na razie była zachwycona jak się przesiadła z Polaka Oriona do delikatniejszej i niższej Inglesiny. Piszczała z radości jak jechała. Aczkolwiek te radosne piski mogły być też spowodowane, że zaczęło kropić a ja jej nie założyłam foili, żeby jej świata nie załaniać:-D .
W każdym razie mam nadzieję, że będę zadowolona z tego wózka:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry