reklama
tiffi1
Fanka BB :)
ooo jaki fajny wątek. To może mi coś podpowiecie. Ja mam x landera gondolę i spacerówkę, ale będę potrzebowała lekkiej spacerówki takiej na wyjazd do bagażnika, ale te takiej by dziecko zwłaszcza taki 2 latek w niej chwilę posiedział. Podpowiecie coś???
A swoją drogą mam pytanie jak myślicie do ilu lat "nie jest obciachem" by dziecko siedziało w wózku np na zakupy czy 3 latek to już przesada, a może 4 latek??? Pytam z ciekawości
A swoją drogą mam pytanie jak myślicie do ilu lat "nie jest obciachem" by dziecko siedziało w wózku np na zakupy czy 3 latek to już przesada, a może 4 latek??? Pytam z ciekawości
kropa501
ooo jaki fajny wątek. To może mi coś podpowiecie. Ja mam x landera gondolę i spacerówkę, ale będę potrzebowała lekkiej spacerówki takiej na wyjazd do bagażnika, ale te takiej by dziecko zwłaszcza taki 2 latek w niej chwilę posiedział. Podpowiecie coś???
Codziennie mijam na spacerze panią z dużym dzieckiem w spacerówce TAKO. Chłopiec ma pewnie ze cztery lata, kolana pod brodą, pokurczony jak paragraf, owinięty kocem dziś był i zawsze śpi na siedząco Dla mnie masakra, jak już dziecku nogi do ziemi wiszą, to czas zrezygnować z wózka, moim skromnym zdaniem.
kacperek i fasolka
Ja swojego synka wozilam w spacerowce do 3,5latek i dluzej juz nie po drugie sam juz nie chcial wolal chodzic sam:-):-)
eijf
kropa-zupelnie sie z toba zgadzam.po to ma dziecko nozki.pamietam ze jak "bawilam dzieci" a troche ich bylo to tak chyba 2-2,5 lata mialy a potem sie wlokly po prostu tudziez na rowerki przesiadaly z tym ze w NL trening rowerka zaczyna sie bardzo szybko bo czterolatki czasem na nim juz do szkoly pomykaja.mlodsze dzieci widzi sie czesto na takich drewnianych do odpychania noga
perla2212
Tiffi polecam Ci i reszcie dziewczyn ten:ooo jaki fajny wątek. To może mi coś podpowiecie. Ja mam x landera gondolę i spacerówkę, ale będę potrzebowała lekkiej spacerówki takiej na wyjazd do bagażnika, ale te takiej by dziecko zwłaszcza taki 2 latek w niej chwilę posiedział. Podpowiecie coś???
WÓZEK SPACERÓWKA LUNA MAMAS PEG PEREGO JAK NOWY (1081571345) - Publiczne Archiwum Allegro
wlasnie dzis zakupilam uzywke za 90zl. i uwazam ze jest zaaaaaaaaaaaaaaaaajefajny, a to juz nasz 5 wozek pojedynczy wiec mam porownanie) lekki, oparcie rozklada sie na plasko, raczka regulowana, no i zlozony zajmuje baaaaaaaardzo malo miejsca, a moj dwulatek wazacy 14kg w nim czul sie swobodnie, a ja pchajac wozek wogole nie czulam jego wagi...
Mysle ze dziecko jest gotowe zeby pozegnac wozek jak ma ok.3 lat, wtedy to juz nie ucieka np. slepo przed siebie wyjety z wozka tylko pilnuje sie mamy
młoda mamuśka
szczęśliwa mama i żona
perla szkoda że napisałaś dopiero dziś, bo wczoraj zamknęłąm oczy (ze względu na mega cenę) i kupiłam Peg Perego Si (dla męża oczywiście powiem że kosztował trzy razy mniej) luna naprawdę fajnie się prezentuje, choć ogólny wygląd konstrukcji uważam za dosyć dziwny, ale cała rączka tutaj bardzo dużo punktuje, no i chyba jest lekki a bynajmniej na taki wygląda
peemka
A ja ostatecznie zdecydowałam się na coś takiego Wózek dziecięcy XV - X-lander
reklama
ja wypożyczyłam inglesinę- starszy model, który ma jeden pałąk. jestem zachwycona tym, że bez problemu wchodzi do bagażnika, łatwo się otwiera i składa. na razie do maja go mam. widzę inglesinę zippy na allegro, może wylicytuę tanio
Podziel się: