reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPACERÓWKI - przesiadamy się do małego wózka!

oparcie rozkłada się max do pozycji półsiedzącej - wg mnie delikatnie bardziej niż w foteliku samochodowym - nie rozkłada się całkiem na płasko - ale mi to wystarcza - wczoraj mała nie zmrużyła oka ani na minutę na spacerze już ją tak wszystko interesuje...
czerwony fajny - widziałaś go na żywo? jak dla mnie to bardziej taka dojrzała malina;)

reklama
No mam odłożony czerwony. Ale rzeczywiście on taki ciut malinowy, nie kuje w oczy:) A i dla chłopca jakby co się nada! A masz jakiś śpiworek dla małej? Ja dziś czytałam znów o spacerówkach ta Inglesina ma duże powodzenie od lat:) Ja mam teraz głęboki Roan a dodatkowo mam 3 kołową spacerówkę Herlag Verona http://photos03.istore.pl/12878/photos/big/769478.jpg Jedank należę do osób mega niezdecydowanych stąd tyle pytań. Moja kumpela odradzała mi Chicco i Coneco. Maclarenem Volo jechałam dla mnie porażka:(

nie wiem jak dodaje się foty z kom bo dziś kilka pstryknęłam jak siedziałam u lekarza - mała tak słodko zasnęła...
śpiworek kupiłam taki fajny gruby na polarze w sklepie tchibo ale mam go wpiętego do tej dużej spacerówki bo tak mi się wydaje że ta mała to pośniegu będzie dość ciężko szła więc na gorszą pogodę i tak pozostaje mi duży wózek. Dziś u nas chłodno i trochę wilgotno więc mała ubrana w swój kombinezonik i przykryta kocem i było ok - trochę obawiałam się czy od pleców jej nie przedmucha ale było wszystko ok.
kolor kwestia gustu - też mi się podobał ten czerwony i też myślę że drugi może być chłopiec ale ten pomarańczowy jakoś tak bardziej mi przypasował przez tą wstawkę z jaśniejszego pomarańczu...
Maclarena mi też Pani w sklepie polecała jako dobry wózek ale przedział cenowy jak dla mnie nie do zaakceptowania więc nawet nie oglądałam...

Foty z komórki to byś musiała najpierw na kompa zrzucić. Ja widziałam tylko ten czerwony...przypadł do gusty więc odłożyliśmy:) Pomarańczowy też neutralny dla chłopca i dziewczynki:) Normalnie dla mnie to jak kupno samochodu, tyle pytań:p

ja to w lesie jestem jesli chodzi o spacerowki ale to dlatego ze niezbyt mocno interesuje mnie temat jako ze nie mam jeszcze potrzeby zakupu.moze jak bede miala to wroce i lepiej sie tu wczytam:)

magdzia-zapp mi sie podoba ale ostatnio uslyszlam od znajomej "poszukiwaczki spacerowki" jej opinie na temat tego wozka i stwierdzial ona :"odpada bo ma nierozkladane miekkie siedzisko (jest ju zmodel z rozkladanym ale kubełkowym i trzeba zdejmowac siedzisko zeby go zlozyc - kicha moim zdaniem) "

madzik-poki co mysle ze zdecydowalabym sie na mclarena (ale nawet nie macalam.tak tylko patrzac wizualnie)

sasanka-moim zdaniem lepiej palak

mysza-pomyslalam o tym samym:)no moze nie do konca o restauracji ale o spozywaniu posilkow;) na palaku to zawsze jakies zabawki zaczepic mozna a na tacy?pojecia nie mam

Foty z komórki to byś musiała najpierw na kompa zrzucić. Ja widziałam tylko ten czerwony...przypadł do gusty więc odłożyliśmy:) Pomarańczowy też neutralny dla chłopca i dziewczynki:) Normalnie dla mnie to jak kupno samochodu, tyle pytań:p

jutro za dnia postaram się pstryknąć jakieś normalnym aparatem i wstawić bo z kom to już wyższa szkoła jazdy u mnie....

reklama
magdzia-zapp mi sie podoba ale ostatnio uslyszlam od znajomej "poszukiwaczki spacerowki" jej opinie na temat tego wozka i stwierdzial ona :"odpada bo ma nierozkladane miekkie siedzisko (jest ju zmodel z rozkladanym ale kubełkowym i trzeba zdejmowac siedzisko zeby go zlozyc - kicha moim zdaniem)

Mamy duza rozkladana spacerowke przy swoim wozku wielofunkcyjnym, potrzeba bylo nam malej, zwrotnej spacerówki i zapp naszym zdaniem to dobry wybór jak na nasze wymogi i kieszeń. Tez czytalam rozne opinie ale nam pasuje :-p
sasanka moim zdaniem pajak:-)

Do góry