W
wyjatkowaonaa
Gość
Dziewczyny chcę się poradzić co do wózka- Coneco albatros.
Ma któraś z was taki? Proszę o opinie,bo chce go kupić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny potrzebuje porady, który wózeczek bedzie lepszy dla mojej córci, 20 m-cy 13kg i 86cm
silver cross dazzle Silver Cross Dazzle - Tosia.pl
cybex callisto Wózek Wielofunkcyjny Cybex Callisto, Cybex, Wózki dziecięce wielofunkcyjne - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
maclaren xlr Maclaren Techno XLR - Tosia.pl
ew. cybex onyx CYBEX ONYX, Cybex, Wózki Spacerowe - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
młoda mi potrafi usnąć na spacerze, a jak jestesmy u babci to śpi tylko w wózku wiec chciałabym, żeby miała wygodnie. Mamy teraz jane nomad i jestem bardzo zadowolona, nie zamierzam go sprzedawać, ale zajmuje on strasznie dużo miejsca w bagażniku...
Dziewczyny chcę się poradzić co do wózka- Coneco albatros.
To jaki Twoim zdaniem jest dobry w porównywanej cenie?
ja natomiast polecam inglesine trip :-) w miarę lekki wózek , prosty w użytkowaniu niestety cena w sklepie stacjonarnym około 559 zł ale powiem że nie do zajechania wózek :-)
W podanej cenienie to niestety nie mozna oczekiwać ideału... Wybierz cos co ci sie podoba i tyle
Przy wyborze pokieruj sie wysokością rączki, bo to istotnie, żeby np nie była za nisko.
Tanie wózki parasolki, daja plecom dziecka kiepskie podparcie - ani to zdrowe dla postawy, ani wygodne dla dziecka.
Ja bym sie raczej zdecydowała np na coś w tym stylu: RA GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE (1527170687) - Aukcje internetowe Allegro
Taka konstrukcja jest solidniejsza, wytrzyma większe obciążenie, no i sztywne oparcie pod plecy.