reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Dziewczyny chcę się poradzić co do wózka- Coneco albatros.

Ma któraś z was taki? Proszę o opinie,bo chce go kupić.

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady, który wózeczek bedzie lepszy dla mojej córci, 20 m-cy 13kg i 86cm
silver cross dazzle Silver Cross Dazzle - Tosia.pl
cybex callisto Wózek Wielofunkcyjny Cybex Callisto, Cybex, Wózki dziecięce wielofunkcyjne - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
maclaren xlr Maclaren Techno XLR - Tosia.pl

ew. cybex onyx CYBEX ONYX, Cybex, Wózki Spacerowe - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl

młoda mi potrafi usnąć na spacerze, a jak jestesmy u babci to śpi tylko w wózku wiec chciałabym, żeby miała wygodnie. Mamy teraz jane nomad i jestem bardzo zadowolona, nie zamierzam go sprzedawać, ale zajmuje on strasznie dużo miejsca w bagażniku...

maclaren xlr :-) bezawaryjny, lekki, szerokie siedzisko :-)

Dziewczyny chcę się poradzić co do wózka- Coneco albatros.

Ma któraś z was taki? Proszę o opinie,bo chce go kupić.

niestety ja odradzam jakiekolwiek coneco, niestety firma idzie na ilość a nie na jakość .... porażka

pracuję w sklepie na dziale wózków i foteli więc powiem krótko :
1. problemy z kółkami które się psują
2. problemy z materiałem który się pruje
3. jak na taki stelaż to powinna być lżejsza, niestety nie jest ma 8 kg
4. wózek jest do 15 kg i ani grama więcej, bo później cała rama się obwiesza :-(
to chyba tyle z najważniejszych rzeczy jak cos mi się jeszcze przypomni to dam znać ;-)

To jaki Twoim zdaniem jest dobry w porównywanej cenie?

W podanej cenienie to niestety nie mozna oczekiwać ideału... Wybierz cos co ci sie podoba i tyle :)

Przy wyborze pokieruj sie wysokością rączki, bo to istotnie, żeby np nie była za nisko.

Tanie wózki parasolki, daja plecom dziecka kiepskie podparcie - ani to zdrowe dla postawy, ani wygodne dla dziecka.

Ja bym sie raczej zdecydowała np na coś w tym stylu: RA GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE (1527170687) - Aukcje internetowe Allegro

Taka konstrukcja jest solidniejsza, wytrzyma większe obciążenie, no i sztywne oparcie pod plecy.

ja natomiast polecam inglesine trip :-) w miarę lekki wózek , prosty w użytkowaniu niestety cena w sklepie stacjonarnym około 559 zł ale powiem że nie do zajechania wózek :-)

W podanej cenienie to niestety nie mozna oczekiwać ideału... Wybierz cos co ci sie podoba i tyle :)

Przy wyborze pokieruj sie wysokością rączki, bo to istotnie, żeby np nie była za nisko.

Tanie wózki parasolki, daja plecom dziecka kiepskie podparcie - ani to zdrowe dla postawy, ani wygodne dla dziecka.

Ja bym sie raczej zdecydowała np na coś w tym stylu: RA GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE (1527170687) - Aukcje internetowe Allegro

Taka konstrukcja jest solidniejsza, wytrzyma większe obciążenie, no i sztywne oparcie pod plecy.

Wózek bardzo fajny, ale nie składa się w parasolkę, jeśli to nie problem to można sie spokojnie nad nim zastanowić. Pozycja spoczynkowa także jest, chociaż niewielka.
Fajne i niedrogie są też wózki Delti Liv, tu pozycja spoczynkowa także jest, nawet większa niż w graco, tak samo można się zastanowić nad x-landerem x-s, także nie drogi i bardzo fajny wózeczek.
Pozdrawiam

reklama
Do XS bałam się włożyć moją 12 kg córkę, wygląda jak wózek dla lalek ( miałam wrażenie że się pod Nią załamie) siedzisko jest malutkie i oparcie nie rozkłada się na płasko.

Kupiliśmy zatem X-Go, znalazłam promocję na allegro z przesyłką zapłaciłam 450zł i myślę że będzie nam bardzo długo służył, polecam z ręką na sercu :tak:

Do góry