reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Megi dziękuję za rady, z pewnością skorzystam :tak:
Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
[*] moja znajoma nie tak dawno także straciła dziecko.. w sumie już drugie :-( Synek pierwszy zmarł po 3 miesiącach od urodzenia, później urodziła córę - na szczęście wszystko jest ok, Hania ma już 4 lata.. i ostatnio miał być znowu chłopak ale nie będzie, płód obumarł :-( Nie mieści mi się to w głowie, na pewno to straszne przeżycie, którego absolutnie nawet najgorszemu wrogowi się nie życzy :-(
Nie jestem aktorką ani piosenkarką - choć niejednokrotnie śpiewam pod prysznicem i jakieś takie niespełnione marzenie muzykalne są ;-) Grałam na kilku instrumentach, m.in. na pianinie, trochę gitara, cymbałki :-D w liceum też śpiewałam na jakichś apelach, etc jednak moja kariera nie poszła w tą stronę :-D

Wavejka pasożyty mówisz? Takie małe darmozjady? ;-):-D ale jakież one są kochane! I z pewnością o wiele bardziej przyjemne niż chociażby karaluchy ;-):-D

Cosmo ok, przepraszam, odebrałam po prostu Twoją krótką wiadomość jakoś negatywnie..

Czy u Was też jest tak zimno!?

reklama
Helloł Mamuśki:)
Melduję, że już jestem w domku:tak: Wykończona ale szczęśliwa, że już po wszystkim i że odnieśliśmy sukces:tak:
Aż mi wstyd, że tak wpadam zawsze jak po ogień:zawstydzona/y: Ale obiecuję poprawę:tak:
Orange - witaj :tak:;-)
Spadam poczytać co u Was:tak:

Ostatnia edycja:
Halo dziewczynki :-) Jak tam po weekendzie? Nie było mnie bo A. przyjechał i trzeba było wykorzystać czas jak najbardziej efektywnie :laugh2: Ale widzę, że nic się nie działo przez te kilka dni, chyba, że siedzicie zamknięte w tajnej krypcie. Mam takie nietypowe pytanie... jeśli to nie jest tajemnicą oczywiście... Czy Wasze związki są 'normalne'? W sensie przykładnej rodziny - mama, tata, dzidziuś? Czy też macie jakieś komplikacje w tej sferze życia? Czasami mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie :-(

witam orange mnie też nie było przez weekend :-D

a co do związków,to nie ma idealnych,zawsze są gorsze i lepsze dni,więc się nie martw.

reklama
Hej orange:-) A to na pewno weekend miałaś udany:-)
Ja sie na temat swojego związku nie wypowiadam..bo ściany mają uszy hehehe:-)
Ale powiem ci że jestem dopiero 2 lata po slubie i mi sie czasem wydaje że zeświruje:-)

A jęsli chodzi o to co napisałaś , to masz rację- wydaje ci się..:-) My tutaj doskonale wszystko rozumiemy, bo same mamy raz z górki raz pod górkę:-) Także pisz smiało co cie boli, nic co ludzkie nie jest nam obce:-)
A jak tam przygotowania do przeprowadzki na nasz piekny Śląsk?:-)

Do góry