reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Megi dziękuję za rady, z pewnością skorzystam :tak:
Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
[*] moja znajoma nie tak dawno także straciła dziecko.. w sumie już drugie :-( Synek pierwszy zmarł po 3 miesiącach od urodzenia, później urodziła córę - na szczęście wszystko jest ok, Hania ma już 4 lata.. i ostatnio miał być znowu chłopak ale nie będzie, płód obumarł :-( Nie mieści mi się to w głowie, na pewno to straszne przeżycie, którego absolutnie nawet najgorszemu wrogowi się nie życzy :-(
Nie jestem aktorką ani piosenkarką - choć niejednokrotnie śpiewam pod prysznicem i jakieś takie niespełnione marzenie muzykalne są ;-) Grałam na kilku instrumentach, m.in. na pianinie, trochę gitara, cymbałki :-D w liceum też śpiewałam na jakichś apelach, etc jednak moja kariera nie poszła w tą stronę :-D

Wavejka pasożyty mówisz? Takie małe darmozjady? ;-):-D ale jakież one są kochane! I z pewnością o wiele bardziej przyjemne niż chociażby karaluchy ;-):-D

Cosmo ok, przepraszam, odebrałam po prostu Twoją krótką wiadomość jakoś negatywnie..

Czy u Was też jest tak zimno!?

reklama
Helloł Mamuśki:)
Melduję, że już jestem w domku:tak: Wykończona ale szczęśliwa, że już po wszystkim i że odnieśliśmy sukces:tak:
Aż mi wstyd, że tak wpadam zawsze jak po ogień:zawstydzona/y: Ale obiecuję poprawę:tak:
Orange - witaj :tak:;-)
Spadam poczytać co u Was:tak:

Ostatnia edycja:
Halo dziewczynki :-) Jak tam po weekendzie? Nie było mnie bo A. przyjechał i trzeba było wykorzystać czas jak najbardziej efektywnie :laugh2: Ale widzę, że nic się nie działo przez te kilka dni, chyba, że siedzicie zamknięte w tajnej krypcie. Mam takie nietypowe pytanie... jeśli to nie jest tajemnicą oczywiście... Czy Wasze związki są 'normalne'? W sensie przykładnej rodziny - mama, tata, dzidziuś? Czy też macie jakieś komplikacje w tej sferze życia? Czasami mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie :-(

witam orange mnie też nie było przez weekend :-D

a co do związków,to nie ma idealnych,zawsze są gorsze i lepsze dni,więc się nie martw.

reklama
Hej orange:-) A to na pewno weekend miałaś udany:-)
Ja sie na temat swojego związku nie wypowiadam..bo ściany mają uszy hehehe:-)
Ale powiem ci że jestem dopiero 2 lata po slubie i mi sie czasem wydaje że zeświruje:-)

A jęsli chodzi o to co napisałaś , to masz rację- wydaje ci się..:-) My tutaj doskonale wszystko rozumiemy, bo same mamy raz z górki raz pod górkę:-) Także pisz smiało co cie boli, nic co ludzkie nie jest nam obce:-)
A jak tam przygotowania do przeprowadzki na nasz piekny Śląsk?:-)

Do góry