reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Orange witaj! :-)

siemianowice to całkiem sympatyczne miasto, mieszkalam tam cale 2 miesiace, a pracowalam 2 lata:-)

Jak juz sie przeprowadzisz to w akcie desperacji zapraszam na nasze spotkanko, albo kawke :D
no i gratuluje dzidziusia :) , do lipca to szybko czas zleci
A kiedy sie przeprowadzasz?

reghina.. kajs byla? czekamy na Ciebie wszystkie na zamknietym a Ty co:)

reklama
O no widzisz jakie ci fajne emotki wyszły:-)

Orange ja też sobie podczytuję i wchodzę na różne wątki na forum, też sobie podglądam jak każda z nas pewnie:-) Ale wiesz czasem na forum chciałoby się napisac coś bardzo osobistego na przykład , czy wstawić swoje prywatne zdjęcie, czy numer gg podac a wiesz jak to jest nigdy nie wiadomo kto czyta i ogląda, a po co takie osobiste rzeczy wystawiać na widok publiczny, więc pewnie dlatego dziewczyny założyły taki wątek:-)
Także ja sama jeszcze nie wiem na jakich to jest zasadach bo mnie nie było, ale na pewno każdy kto będzie chciał popisać z nami dostanie zaproszonko i tak samo i ty:-)

reklama
Wavejka przeprowadzka jest zaplanowana na pierwszy (mam nadzieję) weekend majowy, kwestia czy remont uda się skończyć na czas, a z tym jak wiadomo co innego w planach, a co innego wychodzi czasami. :angry:

Reghina masz rację :-) po prawdzie wyczytałam kilka informacji, które osobiście uważam za pewien rodzaj intymności.. Zdecydowanie lepiej by dzielić się takimi poufnymi informacjami w jakimś mniejszym kręgu. Poniekąd co prawda forum zapewnia nam jako taką anonimowość przecież imieniem i nazwiskiem się nie legitymujemy, ale zdjęcia to już bardzo osobista sprawa, więc w 100% się zgadzam, fajnie że ktoś o tym pomyślał, o ile dobrze widziałam to bodajże cosmolady - brawa :tak:

No nic.. skoro wszystkie uciekłyście na prywatną stronę mocy to będę gadać tu sama do siebie.

Pozdrowionka :-)

Do góry