reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Orange witaj! :-)

siemianowice to całkiem sympatyczne miasto, mieszkalam tam cale 2 miesiace, a pracowalam 2 lata:-)

Jak juz sie przeprowadzisz to w akcie desperacji zapraszam na nasze spotkanko, albo kawke :D
no i gratuluje dzidziusia :) , do lipca to szybko czas zleci
A kiedy sie przeprowadzasz?

reghina.. kajs byla? czekamy na Ciebie wszystkie na zamknietym a Ty co:)

reklama
O no widzisz jakie ci fajne emotki wyszły:-)

Orange ja też sobie podczytuję i wchodzę na różne wątki na forum, też sobie podglądam jak każda z nas pewnie:-) Ale wiesz czasem na forum chciałoby się napisac coś bardzo osobistego na przykład , czy wstawić swoje prywatne zdjęcie, czy numer gg podac a wiesz jak to jest nigdy nie wiadomo kto czyta i ogląda, a po co takie osobiste rzeczy wystawiać na widok publiczny, więc pewnie dlatego dziewczyny założyły taki wątek:-)
Także ja sama jeszcze nie wiem na jakich to jest zasadach bo mnie nie było, ale na pewno każdy kto będzie chciał popisać z nami dostanie zaproszonko i tak samo i ty:-)

reklama
Wavejka przeprowadzka jest zaplanowana na pierwszy (mam nadzieję) weekend majowy, kwestia czy remont uda się skończyć na czas, a z tym jak wiadomo co innego w planach, a co innego wychodzi czasami. :angry:

Reghina masz rację :-) po prawdzie wyczytałam kilka informacji, które osobiście uważam za pewien rodzaj intymności.. Zdecydowanie lepiej by dzielić się takimi poufnymi informacjami w jakimś mniejszym kręgu. Poniekąd co prawda forum zapewnia nam jako taką anonimowość przecież imieniem i nazwiskiem się nie legitymujemy, ale zdjęcia to już bardzo osobista sprawa, więc w 100% się zgadzam, fajnie że ktoś o tym pomyślał, o ile dobrze widziałam to bodajże cosmolady - brawa :tak:

No nic.. skoro wszystkie uciekłyście na prywatną stronę mocy to będę gadać tu sama do siebie.

Pozdrowionka :-)

Do góry