emilka87
Fanka BB :)
Sosnowiczanka zazdroszcze takich pozytynych doswiadczen... słyszałam od innych dziewczyn ze znieczulenie to nawet jak sie prosi raczej sie nie dostaje
takze super trafiłaś
) nie wiem jak oddzial położniczy ale jak byłam kilka dni na patologii to sale naprwde ładnie wygłądały, akurat ja bylam na 3osobowej ale tez juz z łazienką, duzy komfort to daje.. nawet nie wiedzilam ze są takie sale 1osobowe, fajnie na taką trafic, a na prodówce dobrze wiedziec ze lepiej sie upominac o odzielne pomieszczenie
) od lipca ide na szkole rodzenia to moze nam cos pokażą wiecej jak wygładaj sale czy porodówka.. z checia bym zobaczyła...
A ty rodziłas sama czy mialas porod rodzinny? osoby towarzyszące muszą miec jakies ubranie i buty ochronne? Mogą robic zdjecia?:-) bylas juz po terminie ze wywoływali? nie wiesz czy proponują jeszcze jakies inne rowiązania na ból dgyby bylo za pozno na zoo?? dziekuje za odpowiedzi
)
A ty rodziłas sama czy mialas porod rodzinny? osoby towarzyszące muszą miec jakies ubranie i buty ochronne? Mogą robic zdjecia?:-) bylas juz po terminie ze wywoływali? nie wiesz czy proponują jeszcze jakies inne rowiązania na ból dgyby bylo za pozno na zoo?? dziekuje za odpowiedzi