reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

super że wszystko ok i ze się odezwałas ! :-)
jeszcze 49 dni do porodu... kurcze ale zleci ! :-) a chwilę później przyjedzie mężulek .. i będzie miala wszystko czego w życiu Ci potrzeba i co najważniejsze :-)
Wielki Buziak dla Ciebie ! :-)
Madie ja wczoraj ogladalam w dzienniku zachodnim ze w sosnowcu od grudnia beda mogly dziewczyny rodzic na jakies extra porodówce , ale nie wiem gdzie to :p teraz jakos bylo uroczyste otwarcie, a kobiety beda mogly tam rodzic bodajże od 15 grudnia, napisali ze szpital miejski w sosnowcu na ulicy .. yyy ...:p zegadłowicza? :p czy jakos tak :D

reklama
Tak, to jedyny szpital jaki nam w zasadzie zostal, poza gorniczym.
Stara, dobra "jedynka". Teraz jest porodowka przeniesiona do starej "dwojki" na czas remontu "jedynki", ale budynek ma zostac oddany pod MOPS.
Tez slyszalam, ze od 15.grudnia ma byc juz otwarty odddzial na "jedynce". Fajnie by bylo :)

nio fajnie by było jakbys tam mogła rodzic, z tego co ogladalam fotki, to rewelacyjnie , z wyglądu całkiem jak na Łubinowej w Katowicach.

A jak samopoczucie? i jak dzidzius na USG nie chwalisz sie ile waży itp :p my ciekawskie jestesmy :p

USG mielismy prawie 2 miesiace temu ostatnie- maluch wtedy wazyl niecaly kilogram. Kolejne bedziemy miec na poczatku grudnia, w okolicach 36 tygodnia.

Samopoczucie takie w miare, chociaz dosc szybko robie sie senna- a potem mi przechodzi i w efekcie klade sie pozno.

Mam takie male pytanko- nie znacie kogos, kto chcialby kameleona? Cale terrarium z wyposazeniem potrzebuje sprzedac, a 2-letnia samiczke kameleona daje "gratis"-zwierz posiada komplet dokumentow. Troche mi pilno, wiec jakbyscie mogly popytac w otoczeniu. Cena do dogadania sie, na zyczenie zdjecia i szczegolowe informacje. Jakby kto chcial, to szafeczka rtv, na ktorej stoi u nas terrarium tez oddam w tej cenie, na ktora sie umowimy.

Madie.. mój mąż zawsze marzyl o Kameleonie:) , ale narazie niestety nas nie stac, bo mamy całą mase wydatków.. jak to bywa przewaznie pod koniec roku :(
Ale popytam wsród znajomych :)

Nas calosc kosztowala 1,5tysiaca. Mnie by urzadzila kwota ok 650zl za wszystko, ale jesli ktos bedzie zdecydowany, to mozemy ponegocjowac. A zalezy mi na tym, aby zwierz trafil do kogos w miare blisko, bo trzeba sobie go ode mnie odebrac- sporo wazy terrarium i szafka. No i chcialabym, zeby ktos sie dobrze opiekowal gadem.
A z wydatkami wiem jak jest... Chwilowo jestem o jednej wyplacie i to dosc marnej, a wydatkow cala masa. Bo i wyprawka i remont i na rachunki i na zycie... a to zawsze jeszcze cos wypadnie. Jeszcze auto na utrzymaniu.

puk puk co tu tak cicho :) , ja dzisiaj pracuje :/ nie moge sie od kompa oderwac.. jeszcze 300 paragonow wprowadze do komputera i wsio :D , nawet na wybory nie poszłam uuu :p , no nic najwyżej nie bede miała prawa narzekac :D
co z Wami dziewczyny ?:p pisac szybko :p

No ja nie wiem jak to jest...
Jak mnie nie ma to sie dziewczyny rozpisuja. A jak ja jestem, to cisza jak makiem zasial ;-)

ja jestem ale tez jakos nie mam weny ;) wlasnie ugotowalam krochmal, bedziemy zaraz kapac mlodego, wysypka nadal sie trzyma, wkurza mnie to juz
poza tym zimno, spacerek krociutki bo zaczelo padac, ale pawelek spal dzis w ciagu dnia ponad 3h ciekawe kiedy usnie bo podejrzewam ze niepredko ha!

tez nie bylam na wyborach, bo tu nie jestem nawet zameldowana a do rodzicow nie chcialo mi sie specjalnie jechac, stas tez nie byl bo on z kolei w kato ma meldunek, i tak tez nie mamy prawa do narzekan ha ha

milego wieczorku!!

reklama
U mnie dzisiaj kladli gladz, wiec musialam siedziec w domu. A na wybory musze jezdzic do centrum. Na samorzadowe sie nie pisze, bo i tak te geby, ktore widze na plakatach to inny okreg i nazwiska na liscie mi nigdy nic nie mowia.

Do góry