reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Madie.. ale Ty sie nie obijaj tylko melduj codziennie , musimy wiedziec że u Ciebie wszystko ok :)))
Napisze zaraz Cosmo.. zeby was zaprosiła na zamknięty wątek.. bo jakos czasem zapominam tu wejsc ,a tam wchodze kilka razy dziennie :-)
k_aralajna.. biedny Pawełek , oby jak najszybciej mu przebil sie ząbek , buziak dla Niego
naughty .. :) Witaj , coś długo nas szukałas :D :-) , popraw sie popraw ;-)
Moja Laura dzisiaj nawet oka nie zmrużyła.. ałuuuuu :( i jak tylko wychodze z pokoju to w płacz.. strasznie mami cycus sie zrobiła..no ale nie bede narzekac,zawsze mogloby byc gorzej :)
a Twoj Antoś...mmmmmmmm prześliczna fotka na ts. nic tylko calkowac te stópki kochane !

p.s calowac a nie całkowac.. co ta polibuda zemna zrobiła ....:p

reklama
no wlasnie madie dawaj znac co i jak:-)

n&h witamy!!:-)

a pawel mimo przebijajacego zebolka spi dzis super, posprzatalam i zrobilam co nieco;-)

teraz chwilka relaksu ale pewnie zaraz mezunio wroci i trzeba bedzie obiad podawac...:eek:

Dzięki "Marcóweczki" za przyjęcie ciepłe :) Ależ się cieszę, że takie podforum jest ! Chociaż mogłoby się nazywać "Spacerówki z Hallera" :)

Antoni cudaśny jest ... przesłodki etap mają te nasze szkraby ! Tak jak mówisz wavejka tylko całować - Twoja Laurka śliczna panienka ... Pawełek i Antoni zakochani będą chodzić hehe

k_aralajna chyba jednak M. wrócił hehhe

Zaserwowałam sobie lody w nagrodę za zniesienie podłej pogody ... mniam :)

Hej dziewczyny!!!:)

Kurcze , długo tu nie zaglądałam, ale sie rozpisalyście dziewczynki i widze nawet nowe nicki:) Super , że wątek nadal zyje:) Szczerze powiem , żed odkąd mamy zamkniety to zapomniałam o ogólnym:) Ale obiecuje ze sie poprawie:) Ciao:)

Reghina.. kochana ja tez czasem o nim zapominam, także trzeba bedzie chyba dziewczyny zaprosic na zamknięty :-) jak tylko cosmo się pojawi :-) a ona teraz biedna ma problemy z netem :/

moj maz , dzisiaj zgodnie z obietnica wrócil wczesniej :D także nie ma mnie duchowo w domu :D zrobilam sobie maseczke, pazurska pomalowałam, ogolilam chaszcze na nogach :D i czuje sie jak nowonarodzona :d a mąż widzialam ze momentami opadal z sił przy naszych 2 panienkach :D haha a to raptem kilka godzin :D ciekawe czy wieczorem przyzna sie ze ciezko mu bylo:D i nie bedzie juz wiecej psioczyc ze siedzenie w domu z dzieckiem nie jest choc troche męczace :D oczywiscie pozytywnie :)

witam sie i ja:)

mam nadzieje ze juz niedługo wszystkie kobietki :) trafia do nas na zamkniety watek :) :)

ja tez gratukuje kolejnego zabka Pawełka :)
witam nowa kolezanke :) na forum :)

Madie pisz :) bo sie tutaj martwimy :)

a dzisisiaj Franek kończy 6 miesiecy :) !!! ale zleciało :)

100 latek dla Naszego ślicznego Franusia ! :* cmok dla Niego, i wrzuc zdjęcie jakies plisssssss te jego piękne duże oczka... zakochac się mozna !!!!! no zlecialo zleciało.. pamiętam jak wyczekiwałysmy z dziewczynamy na Twój poród i na Twoje maleństwo :) , jejku a moja Laura wlasnie patrze na suwaczku skonczy za kilka dni 9 miesiecy Ło... ale zleciało !

witam:-)
no megi dzieki za gratkiza zabka ale dopiero dzis wyczajony, zobaczyc nie da i juz;-)

zyczonka dla franka, to juz duuuzy mezczyzna!! niedlugo zoabczena zywo jaki jest piekny :-)

ja posprzatalam, ugotowalam, mlody wstanie to zmykamy na spacerek

milego dzionka zycze!!:-)

reklama
Jestem, jestem!
Nie bylo mnie w domku, bylam u mamy. Tam net strasznie przymula, bo mobilny i limit wiecznie wykorzystany przez siostre, wiec ciezko mi zagladac.

Melduje, ze u nas OK.
Rozmawialam z mezem, chyba nasza najdluzsza rozmowa od wyjazdu. Obojgu nam daje w kosc rozstanie, ale co zrobic. Jemu na pewno jest ciezej, bo jest tam calkiem sam. A ja mam i rodzine i znajomych, wiec jakos tak latwiej przetrwac. Ale damy rade! Bedzie dobrze. Wspieramy sie wzajemnie i to nam pomaga.
Zaopatruje sie juz pomalu w kosmetyki i art.higieniczne dla maluszka i siebie do porodu.

Poczytam co u Was jutro, bo juz mi sie oczy zamykaja.

Do góry