reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

ALEKSY, w Dąbrowie Górniczej jest Pani ordynator od noworodków, pediatra na codzien, kierownik oddziału neonatologii dr.Szydłowska SERDECZNIE POLECAM, zadzwon do szpitala dadzą Ci namiary na nią, przyjmuje również prywatnie w Dabrowie Strzemieszycach

ALEKSY kup inne mleko , odstaw narazie NUTRAMIGEN to tego mleka to dużo dzieci nie chce pic bo one to jest po prostu ochydne. KUp mu NAN-a i podaj, zobaczysz jaka bedzie reakcja, moja Laura tez pluła nutramigenem

zresztą nutramigen to jest preparat mlekozastępczy a nie mleko:/ skosztuj to sam/sama zobaczysz jakie to chystwo!. A czemu 7 tygodniowe niemowlę dostaje juz mleko dla dzieci alergicznych? pediatra stwierdzil skaze białkową? jeśli tak to na jakiej podstawie:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie!!

my chorzy tzn pawel ma katar i pokasluje, zapisalam nas do lekarza bo chyba lepiej to przebadac tylko boje sie ze skonczy sie masa lekarstw, my chodzimy do dr ochockiej

witam wszystkie :)

my dzisiaj z frankiem idziemy do lekarza :) kontrolna wizyta :) wczoraj bylam o 21:30 w domu bo jestem na szkoleniu w katowicach :)

piszcie co tam u was ??

w sosnowcu prawie na granicy czeladzi dobry lekarz Safiński

z pawelkiem wszystko ok tylko pare zalecen, i syropek

aha no i nie mamy juz jesc w nocy, pawel zjada o 1 porcje mleka za duzo, tzn rano i wieczorem kasza o 15 mleko no i nieszczesna noc bo o 4 tez pijemy, od dzis sprobuje zastepowac herbatka soczkami itp ciekawe...

a jak wasze pociechy?? jedza noca??

moj je przynajmniej dwa / trzy razy sie budzi sie na jedzenie :) ale ja jestem do tego przyzwyczajona :) spi ze mna wiec tylko sie przytule do niego zjemy i spimy dalej :)

Franek wazy juz 7100 i na razie wszystko ok jest :)

ale moj jest na butli z cyckiem sprawa inaczej wyglada...;-)

poza tym chetnie pozegnalabym sie z karmieniem nocnym i pobudkami, ale podejrzewam ze w przypadku mojego dziecia to niemozliwe...;-)

ja sie melduje:-)

mlody spi aja musze nas pakowac wiec pije kawke bo tez bym sie zdrzemnela;-)

udalo sie nam dzis nie karmic w nocy, no problem he he:-D

tylko katar meczy, bidulek moj..

reklama
Do góry