reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Pajkaa ten Adam Kanas przyjmuje na os. Paderewskiego lub na Klinice dentystycznej w Katowicach podaje CI numer tel: 032 255 45 95, chyba ze wolisz w Dąbrowie to proszę DUO DENT:lekarz Marcin Branny ul.Dworcowa 9 to są zabkowice

32 268 66 44 to numer tel do DUO DENTU :-)

a co do pogody jak już o niej mamy pisac , to rzeczywiscie piękna;D życzę sobie zeby została taka na moje urodzinki :D i wogole zeby cała zima taka była :p

karalajna ... Twój skarbek ma juz 2 ząbki słodko , ciekawe kiedy Laurze wyjdą jakieś kłaczki:)):-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a jak u Pawełka z rackzowaniem? probuje coś ? bo moja Laura jakas leniwa jest :)

cosmo.. jak miło że mi swoim postem przypomniałas ze musze zapisac Laurę do Klimontowa na echo serca . Ciekawe na kiedy termin nam wyznaczą :/:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wav pewnie po nowym roku dopiero :-/ my jak niedawno do szpitala w nocy tam pezyjechaliśmy to na Czarną na pogotowie nas odsyłali bo kasy nie mieli... no, ale się nia dałam

na raczkowanie dupka za ciezka;-)

chociaz cos tam probuje... ale tez raczej leniwy i za dlugo na brzuszku nie daje rady...

a mnie chorobsko lapie, fervex i do lozka moze przejdzie...

milego wieczorku!

no właśnie ja tez tak sobie to tłumaczę ze pupa za ciężka :D wkoncu Laura waży 9,500 :D podnosi niby tylek do gory ale nie potrafi zesynchronizowac z rączkami i tylko sie denerwuje :)

mnie tez chyba cos łapie;/

ide spac , dużo zdrowka karalajna :*

mieszkam w Będzinie i ma problem z 7 tygodniowym boboasem ,podajemy mu nutamigen i zaczynaja sie problemy juz po jednym łyku jest jeden płacz i wisk co mamy zrobic i czy ktos zna jakiegos dobrego pediatre bo nasz tylko nas dobija

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry