reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

reklama
SMS OD MAMI:

"Emilia przyszła na świat o godzinie 17:34 z wagą 2620. Ile cm niestety nie wiem. Ale jest drbniutka. Z karmieniem słabo ale mam nadzieję, że się rozwinie. Tymczasem śpi. Reszta, jak wrócimy to napiszę. A K. wstawi zdjęcie na forum. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich"

Witam dziewczyny,pisze szybciutko z komorki,dzisiaj rano zaczely mi wody odchodzic i tak do teraz.mam slabe skurcze zaraz ide na ktg to sie dowiem jak czesto a przyjmowali mnie z rozwarciem na 1 palec wiec niewiem ile to potrwa.trzymajcie kciuki,:-)pozdrawiam moze uda mi sie jescze odezwac

Witam was:-)znowu tak na szybko,musieli mi wywolywac porod bo po odplynieciu wod nic.sie nie dzialo rodzilam w bolach od 8 rano do 22.20.porod straszny ale to moze opisze jak juz urodzicie zeby was nie stresowac.Jas waga 3500 53cm 10 pkt moja nagroda:-)jest kochany.trzymajcie sie cieplo.powodzonka

Witam sie ze szpitala:) Trafilam tu z atakiem kolki nerkowej. Teraz juz jest ok bo dostaje jakies kroplowki, ale wczesniej to myslalam ze umre z bolu:) Pozdrawiam

reklama
Do góry