reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
K....kurde...ja wiedziałam, że tak to się skończy...to co w tym szpitalu zrobili to nie było normalne... pozdrów ją serdecznie! i powiedz, że 35 tydzień to prawie donoszona ciąża, więc spokojnie maluszek będzie na pewno silny i zdrowy 3mamy kciuki i czekamy na kolejne wieści!!!:*
marys16
Mami trzymam za was kciuki!!!
aga3004
mami trzymam kciuki aby wszystko było ok. No naljepiej abyście wróciły w dwupaku, ale jak się nie da to zdrówka dla obojga. Uściski
fazerkamm
Mami Skarbie trzymam mocno kciuki za Was! Co by nie było będzie dobrze!! jesteś w szpitalu na pewno pod dobrą opieką!
Drogi K. dziękuję/dziękujemy za informację! uściskaj Mami ode mnie! w miarę możliwości dawaj nam znać co z Twoimi Skarbami
ps. jak widzę że jest tutaj nowy post to od razu się stresuję i ściska mnie w gardle... :/
Drogi K. dziękuję/dziękujemy za informację! uściskaj Mami ode mnie! w miarę możliwości dawaj nam znać co z Twoimi Skarbami
ps. jak widzę że jest tutaj nowy post to od razu się stresuję i ściska mnie w gardle... :/
Alice_1
ojeju Dziewczyny i mi się płakać zachciało ale wiecie bardziej ze złości, że Mami wtedy w szpitalu jak miała krwawienia nie zatrzymali i nie podali jej sterydów, żeby płucka małej się rozwijały szybciej i czegoś rozkurczowego w kroplówce.
Mami trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło. Ślemy całusy:*
Mami trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło. Ślemy całusy:*
Mami91
jejku dziewczyny dziekuje za tyle milych slow!
az sie poplakalam ze wzruszenia:*
az sie poplakalam ze wzruszenia:*
marys16
mami pisz co u ciebie?
my tu wszystkie osiwiałyśmy z braku wieści co u was!!
my tu wszystkie osiwiałyśmy z braku wieści co u was!!
fazerkamm
Mami Kochana!! jak dobrze że jesteś...
baaaaaaaaaaaardzo się martwiłyśmy o Ciebie!!
napisz co u Was!!
baaaaaaaaaaaardzo się martwiłyśmy o Ciebie!!
napisz co u Was!!
reklama
Mami91
wszystko opisalam na glownym watku .:-)
Podziel się: