reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

reklama
K....kurde...ja wiedziałam, że tak to się skończy...to co w tym szpitalu zrobili to nie było normalne...:no::no::no: pozdrów ją serdecznie! i powiedz, że 35 tydzień to prawie donoszona ciąża, więc spokojnie;):) maluszek będzie na pewno silny i zdrowy:):) 3mamy kciuki i czekamy na kolejne wieści!!!:*

Mami Skarbie trzymam mocno kciuki za Was! Co by nie było będzie dobrze!! jesteś w szpitalu na pewno pod dobrą opieką!
Drogi K. dziękuję/dziękujemy za informację! uściskaj Mami ode mnie! w miarę możliwości dawaj nam znać co z Twoimi Skarbami :)

ps. jak widzę że jest tutaj nowy post to od razu się stresuję i ściska mnie w gardle... :/

ojeju Dziewczyny i mi się płakać zachciało ale wiecie bardziej ze złości, że Mami wtedy w szpitalu jak miała krwawienia nie zatrzymali i nie podali jej sterydów, żeby płucka małej się rozwijały szybciej i czegoś rozkurczowego w kroplówce.
Mami trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze zakończyło. Ślemy całusy:*

reklama
Do góry