reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

reklama
Mami trzymajcie się, dobrze, ze to już 35 tc co prawda jakby się juz teraz urodził to będzie wcześniak jeszcze ale na tyle silny, że szybko wrocicie do domku.

Ja cie, az mi lzy plyna ciurkiem, ze wzruszenia..... Dzieki K za wiadomosc, to, ze napisales chyba mnie tak rozwalilo, Mami jesli to czas, to nie martw sie, 35 tydzien to mocny wczesniak, dacie rade a na swieta bedzie cudenko juz sie usmiechalo do choinki!!!!!!! Kciuki mocno zacisniete :*

reklama
Kurde, ale się porobiło.Wiecie, ja to chyba nie lubię tego wątku sos sms:-(.Od razu mi łzy w oczach stanęły.Mami Kochana trzymaj się, tak jak dziewczyny piszą 35 tydzień to taki duży wcześniaczek.Ale jak się Go ładnie poprosi, to może jeszcze posiedzi u mamusi w brzuszku? Drogi K. ucałuj Mami i powiedź że jesteśmy z Nią myślami

Do góry