reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

reklama
Chapicha trzymamy kciuki, żeby się sytuacja unormowała i obyście wrócili bezpiecznie do domku.
Teraz to już nam niewiele zostało do końca Dziewczyny, damy radę.

kurde laski .... jeszcze minimum 2 tyg do pierwszych rozpakowań, więc przestańcie się szwędać po szpitalach hihih

chapicha trzymam kciuki za Ciebie, a mój Franuś za Twoje maleństwo :)

Witam, z tej strony K. Mami1991 (nie wiem czy w dobrym wątku to piszę ale mam nadzieję że tak).

Otóż od wczoraj od 15 Mami jest w szpitalu. Skurcze, co 4-5min, KTG w normie, od 19 pod kroplówkami, zakaz jedzenia i picia, musiała zmyć lakier z paznokci u nóg, ogolili na dole. Ogólnie to szykują ją do cięcia. Mała w dalszym ciągu się nie obróciła jak należy. Poza tym pewnie Mami już pisała o niedzielnym krwawieniu to nie będę tego opisywał.

Ps. do Moderatora, o ile się pomyliłem z wątkiem, proszę o przeniesienie tego posta tam gdzie należy. ;)

Pozdrawiam, K.

Witaj K. .... kurde ten wątek mnie przeraża, a sytuacja Mami to już w ogóle - jak oni mogli ją w niedziele w ogóle wypuścić??!!?? .... Pozdrów ją koniecznie od nas wszystkich i powiedz, że mocno będziemy trzymać kciuki, by wszystko było w porządku... A Ty jak tylko będziesz mógł to daj znać co i jak u niej ... echhh jesteśmy z Wami!

O kurczę... Aż mi w gardle zaschło, raz z troski o Mami, a dwa że to już....
Mami, trzymaj się i wracaj do nas szybko! Jeśli tak będzie najlepiej - ze zdrowiutkim choć malutkim maleństwem :)

Witam, z tej strony K. Mami1991 (nie wiem czy w dobrym wątku to piszę ale mam nadzieję że tak).

Otóż od wczoraj od 15 Mami jest w szpitalu. Skurcze, co 4-5min, KTG w normie, od 19 pod kroplówkami, zakaz jedzenia i picia, musiała zmyć lakier z paznokci u nóg, ogolili na dole. Ogólnie to szykują ją do cięcia. Mała w dalszym ciągu się nie obróciła jak należy. Poza tym pewnie Mami już pisała o niedzielnym krwawieniu to nie będę tego opisywał.

Ps. do Moderatora, o ile się pomyliłem z wątkiem, proszę o przeniesienie tego posta tam gdzie należy. ;)

Pozdrawiam, K.
:szok::szok::szok: Mami trzymaj sie!!!! Trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie!!!!

dziewczyny Wy sobie nie zartujcie wracac mi z tych szpitali natychmiast z dziecmi w brzuszkach

mami
Ty sie trzymaj slonko, jestesmy z Toba. 35 tydzien to nie dramat, moze uda mi sie przeciagnac Ciebie jeszcze z tydzien, choc jak szykuja do cc to chyba juz koniec ciazy, skurcze masz czeste, K usciskaj ja mocno

reklama
Do góry