reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

reklama
Chapicha trzymamy kciuki, żeby się sytuacja unormowała i obyście wrócili bezpiecznie do domku.
Teraz to już nam niewiele zostało do końca Dziewczyny, damy radę.

kurde laski .... jeszcze minimum 2 tyg do pierwszych rozpakowań, więc przestańcie się szwędać po szpitalach hihih

chapicha trzymam kciuki za Ciebie, a mój Franuś za Twoje maleństwo :)

Witam, z tej strony K. Mami1991 (nie wiem czy w dobrym wątku to piszę ale mam nadzieję że tak).

Otóż od wczoraj od 15 Mami jest w szpitalu. Skurcze, co 4-5min, KTG w normie, od 19 pod kroplówkami, zakaz jedzenia i picia, musiała zmyć lakier z paznokci u nóg, ogolili na dole. Ogólnie to szykują ją do cięcia. Mała w dalszym ciągu się nie obróciła jak należy. Poza tym pewnie Mami już pisała o niedzielnym krwawieniu to nie będę tego opisywał.

Ps. do Moderatora, o ile się pomyliłem z wątkiem, proszę o przeniesienie tego posta tam gdzie należy. ;)

Pozdrawiam, K.

Witaj K. .... kurde ten wątek mnie przeraża, a sytuacja Mami to już w ogóle - jak oni mogli ją w niedziele w ogóle wypuścić??!!?? .... Pozdrów ją koniecznie od nas wszystkich i powiedz, że mocno będziemy trzymać kciuki, by wszystko było w porządku... A Ty jak tylko będziesz mógł to daj znać co i jak u niej ... echhh jesteśmy z Wami!

O kurczę... Aż mi w gardle zaschło, raz z troski o Mami, a dwa że to już....
Mami, trzymaj się i wracaj do nas szybko! Jeśli tak będzie najlepiej - ze zdrowiutkim choć malutkim maleństwem :)

Witam, z tej strony K. Mami1991 (nie wiem czy w dobrym wątku to piszę ale mam nadzieję że tak).

Otóż od wczoraj od 15 Mami jest w szpitalu. Skurcze, co 4-5min, KTG w normie, od 19 pod kroplówkami, zakaz jedzenia i picia, musiała zmyć lakier z paznokci u nóg, ogolili na dole. Ogólnie to szykują ją do cięcia. Mała w dalszym ciągu się nie obróciła jak należy. Poza tym pewnie Mami już pisała o niedzielnym krwawieniu to nie będę tego opisywał.

Ps. do Moderatora, o ile się pomyliłem z wątkiem, proszę o przeniesienie tego posta tam gdzie należy. ;)

Pozdrawiam, K.
:szok::szok::szok: Mami trzymaj sie!!!! Trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie!!!!

dziewczyny Wy sobie nie zartujcie wracac mi z tych szpitali natychmiast z dziecmi w brzuszkach

mami
Ty sie trzymaj slonko, jestesmy z Toba. 35 tydzien to nie dramat, moze uda mi sie przeciagnac Ciebie jeszcze z tydzien, choc jak szykuja do cc to chyba juz koniec ciazy, skurcze masz czeste, K usciskaj ja mocno

reklama
Do góry