myszka2607
Fanka BB :)
chapicha powodzenia i wracaj w 2paku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mami trzymaj sie!!!! Trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie!!!!Witam, z tej strony K. Mami1991 (nie wiem czy w dobrym wątku to piszę ale mam nadzieję że tak).
Otóż od wczoraj od 15 Mami jest w szpitalu. Skurcze, co 4-5min, KTG w normie, od 19 pod kroplówkami, zakaz jedzenia i picia, musiała zmyć lakier z paznokci u nóg, ogolili na dole. Ogólnie to szykują ją do cięcia. Mała w dalszym ciągu się nie obróciła jak należy. Poza tym pewnie Mami już pisała o niedzielnym krwawieniu to nie będę tego opisywał.
Ps. do Moderatora, o ile się pomyliłem z wątkiem, proszę o przeniesienie tego posta tam gdzie należy.
Pozdrawiam, K.