no własnie laski - sluchać sie VileykiNie no laski wracać do domu nie będziemy tu siać paniki bo się zaraz wszystkie zaczną stresować
reklama
Alice_1
Fanka BB :)
Ala podzielam zdanie
Tiramisu trzymaj się i wracajcie do domu jak najszybciej.
Tiramisu trzymaj się i wracajcie do domu jak najszybciej.
myszka2607
Tiramisu, ściskam!
Asteria
Wdrożona(y)
Info od Chapicha:
"jestem sobie w szpitalu, przyjechałam z napięciami brzucha, zrobili mi KTG, badanko i zostaje pod kroplowkami na 2 gora 3 dni, bo nie wolno tego tak zostawic w 34 tc - tak powiedzial lekarz. Niezbyt mi to na reke, ale co zrobic... Pozdrow wszystkie dziewczyny, dziennie was czytam, ale nie mam jakos weny zeby coś napisac" Chapicha.
"jestem sobie w szpitalu, przyjechałam z napięciami brzucha, zrobili mi KTG, badanko i zostaje pod kroplowkami na 2 gora 3 dni, bo nie wolno tego tak zostawic w 34 tc - tak powiedzial lekarz. Niezbyt mi to na reke, ale co zrobic... Pozdrow wszystkie dziewczyny, dziennie was czytam, ale nie mam jakos weny zeby coś napisac" Chapicha.
Kasia_ZG
no to ja teraz zechizuję totalnie :-( od kilku dni mój brzuch też taki dziwny i napięty.Szlak! chyba też pojadę sprawdzić co się dzieje.
Chapicha - trzymaj się!, jeszcze troszkę, niech sprawdzą co się dzieje i wracaj do domku z dzidziolkiem w brzuchu.
Chapicha - trzymaj się!, jeszcze troszkę, niech sprawdzą co się dzieje i wracaj do domku z dzidziolkiem w brzuchu.
reklama
Mami91
ja pierdziu co sie wogole z nami dzieje ehhh
chapicha trzymaj sie kochana bedzie wszystko dobrze
chapicha trzymaj sie kochana bedzie wszystko dobrze
Podziel się: