reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sny;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja miałam dzisiaj kilka snów, ale zapamiętałam dwa.
1. umarł mój mąż wraz z córeczką Wiwi i tak strasznie rozpaczałam w tym śnie, że się obudziłam cała zdenerwowana.
2. Sen erotyczny z moim mężem w roli głównej (nie będę opowiadała, ale było milutko).

reklama
Mnie tez cieszą sny erotyczne, które jakoś tak zdecydowanie cześciej sie pojawiają :)
I tez jest jakoś tak, że przeplatają się z koszmarami, ale to wina tego, że wciąż się czymś zamartwiamy...
Przestałam analizować wszelkie złe sny! To TYLKO sny!

Mi sie snil 1 koszmar jak na razie.
Ocknelam sie na porodowce, po tygodniu nieswiadomosci, i jestem juz dosc daleko z porodem. Mowie do pani ze chyba chce mi sie do toalety i poszlam. Tam urodzilam dzidziusia ktore upadlo brodka na flizy. Zanosze je do pani doktor - ona oglada brode dziecka i mowi "I co pani zrobila?" ja sie patrze na dziecko o ono sie zamienia w ZIELONEGO SMOKA!!! Teraz sie smieje z mezem ze przynajmniej rodowitego Krakowianina urodzilam...

Niezłe, widzę, że z niektórych snów można się nieźle pośmiać. Ja przynajmniej tak robię, nawet jak obudzę sie z koszmaru.

Dzis znou snil mi sie porod, byl bardzo szybki a dzidzia nie plakala i ciagle sie balam ze jest niema! Koszmarny sen. Do tego pielegniarka gdzies ja zabrala i nie bylo jej pol dnia. Jak przyszla i chcialam karmic piersia powiedziala, ze teraz jest juz za pozno, bo jak chce sie karmic piersia to dziecko trzeba od razu przystawic, a teraz to juz tylko moge butelka... CO ZA GLUPOTY
I jak tu sie nie zaczac bac...

Właśnie. Sny to odzwierciedlenie naszych strachów i wątpliwości. W ciąży z Wiwi miałam różne sny, zawsze śnił mi się chłopczyk. Teraz śni mi się dziewczynka, ale bardzo rzadko. Zazwyczaj nie zdąży mi się nic przyśnić bo często wstaję w nocy do wc.

Jak to się składa ze nam się snią różne erotyczne epizody a np. mój mąż w ciągu tygodnia śnił o tym, ze go opuściłam albo zdradzałam. Dziwne są te sny.Nasze dziecko nie śni mi się często. Na początku ciąży, jeszcze przed potwierdzeniem u lekarza, śniła mi się dzidźka córeczka (więc pewnie będzie babyboy), ze urodziła się i tak szybko rosła, że po 3 dniach zaczęła nas ustawiać po kątach, pyskować i pouczać. I tak ubolewałam, że nie zdążyłam się nacieszyć jej dzieciństwem. Rzeczywiście uśmiałam się tylko.Pewnie to dlatego, że moja 8 letnia chrześniaczka to taka pyskatka:)
Inny razem śniło mi się,że mieliśmy już dwójkę dzieci i starszy chłopak był bladziutki za mamusią a córcia śniada za tatusiem-to juz bardziej prawdopodobne:)
Buziaczki.

Witajcie!
Nie dość, ze źle dziś spałam, chyba dlatego,ze podświadomie wiedziałam, że muszę wstać wcześniej, to znowu  śniła mi się córcia, duża i pyskata i na coś była chora.Aj jaj jaj. Oby było odwrotnie.
Buziaczki.

reklama
Hejka!

A mi się ostatnio nic nie śni. Śpię jak zabita, do 9tej rano!! Czasem tylko w nocy wstanę do WC.
Czy to zdrowo dla dzidzi, że tak długo śpię? Może powinnam się zmusić do wcześniejszego wstawania?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry