Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Kaja69 moje kondolencje z powodu straty dziecka. Z cala pewnoscia potrzebujesz przezyc strate, przepracowac emocje, odreagowac je tak, by obraz dzieci, wozkow, kobiet w ciazy byl znosny. To duzy cios dla ciebie, bo ciaza pierwsza i oczekiwana. Pamietaj jednak by nie dac sie okielznac depresji. Musisz jesc by byc zdrowa i silna. Pamietaj, ze nie jestes sama, jest jeszcze ojciec dziecka. A wstawanie z lozka... kilka dni tak mozna, tylko trzeba uwazac, by nie dac sie depresji. Sama stracilam 2 dzieci, wiec znam ten bol. Nasze byly bardzo chciane i wystarane. To tym bardziej boli. Zapraszam na watek ciaza po poronieniu tam znajdziesz wsparcie od osob, ktore tez tego doswiadczyly i nadzieje od tych, ktore znow sa w ciazy lub juz...
Tak mi powiedziała moja ginPol roku? Po samoistnym nie trzeba czeka jesli macica oczysci sie sama... Jezeli organizm nie bedzie gotowy po prostu nie zajdziesz...
Ja w grudniu poronilam w styczniu znow zaszlam i obecnie to juz 17 tydz.
Też wydaję mi się to za długoTo chyba stara gin i stara szkola...
Też wydaję mi się to za długo
Być może to była moja pierwsza ciąża więc nie wiem jeszcze wszystkiego :/Najnowsze badania mowia ze im dluzej sie czeka tym gorzej... A tym bardziej po samoistnym...
Rozumiem.Być może to była moja pierwsza ciąża więc nie wiem jeszcze wszystkiego :/
Dziękuję@Kaja69 moje kondolencje z powodu straty dziecka. Z cala pewnoscia potrzebujesz przezyc strate, przepracowac emocje, odreagowac je tak, by obraz dzieci, wozkow, kobiet w ciazy byl znosny. To duzy cios dla ciebie, bo ciaza pierwsza i oczekiwana. Pamietaj jednak by nie dac sie okielznac depresji. Musisz jesc by byc zdrowa i silna. Pamietaj, ze nie jestes sama, jest jeszcze ojciec dziecka. A wstawanie z lozka... kilka dni tak mozna, tylko trzeba uwazac, by nie dac sie depresji. Sama stracilam 2 dzieci, wiec znam ten bol. Nasze byly bardzo chciane i wystarane. To tym bardziej boli. Zapraszam na watek ciaza po poronieniu tam znajdziesz wsparcie od osob, ktore tez tego doswiadczyly i nadzieje od tych, ktore znow sa w ciazy lub juz urodzily. Jak trzeba bedzie, to podpowiedza jakie robic badania. Gdy bedziesz chciala poglebic diagnostyke to zajrzyj na watek poronienia nawykowe-leczenie immunologiczne.
Poki co przytulam Cie mocno. Jak chcesz o cos zapytac lub pogadac to pisz na priva