reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
Sms od Anulki198424

o 5.55 Jadę na ip od pierwszej miałam twardy i miękki brzuch na zmianę nic nie ustąpiło więc jadę to sprawdzić. Zobaczymy może mnie zostawią, odezwę się.

7.53 Zostaję w szpitalu jak na razie ktg nie wykazało skurczy niby ,mój gin powiedział że może już coś się tworzy i czekamy

Brzuszki sms'ki od konwalianki:
"Hej co słychac u bb-cioc? mam przetaczana krew, bo bo bardzo mocno krwawie z macicy, ale wazne ze z małym ok. pozdrawiamy"

"mały grzeczniutki, musze go budzic na karmienie, ponieważ mialam zielone wody - ma teraz wysypkę, ale podobno sama ma przejść."

"rozpakował sie ktoś? wiem, ze magia dzis do szpitala pojechała"

i od magii godz: 10:45: "czekałam od rana na miejsce na oddziale i własnie telefon dostałam, wiec jedziemy do szpitala"

Ostatnia edycja:
i jeszcze jeden od magii15:51 :" po 5 min. oxy wody mi odeszły. Czyli raczej dziś zobacze Stasia. skurcze mocniejsze"

od konwalianki
19: 45 :"widze, że ostro sie trzymacie do wymarzonych terminów. Ściskam każdą z Was z osobna. Ja nie mogę się doczekac wyjscia do domu. PS. dostane złoty medal za urodzenie jako pierwsza sn:)? buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Melduje że dnia 16 czerwca o godzinie 13:43 przez cc na swiat przyszedł mój synek Michałek. Waga 3450 ,długość 54 cm cały śliczny i zdrowy. Niestety wcześniej nie mogłam dać znać bo mialam awarie internetu. Pozdrawiam wszystkie Lipcowe Mamusie te rozpakowane i te ciągle czekające na swoje skarbusie!!!

Do góry