reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Miewacie w czasie ciąży dziwne sny? Może jakieś Was zaniepokoiły?
Wierzycie, że mogą mieć one jakieś znaczenie?
Mi do tej pory przyśniło się z 4, może 5 dziwnych snów, ale ten, który miałam wczoraj, był okropny ... Śniło mi się, że urodziłam synka, któremu ze skóry wyrastały pióra, wyglądał jak młode, jeszcze łyse pisklę ....

Koszmary w ciazy to normalny objaw. A sny nie mają zadnego znaczenia. Odzwierciedlaja tylko nasze niepokoje i przemyślenia, o których czesto nie zdajemy sobie sprawy albo staramy sie nie myslec.
Teraz koszmarów mniej ale w pierwszej ciązy sniły mi sie na okragło a przeważała topielica....

niedługo przed poznaniem płci śniło mi się, że urodziłam synka - w tym śnie był już większy, kilkumiesięczny blondasek z niebieskimi oczkami. Ja wtedy jeszcze bardzo nastawiałam się na druga córeczkę, ale jakoś nie zdziwiłam się, że na usg pokazał się facecik.
Poza tym śniło mi się dużo koszmarów, o których nawet nie chcę pamiętać:baffled:

Bardzo bym prosiła o pomoc Was kochane kobiety w tak cudownych jak dla nas 9 miesiącach aby mi pomóc w badaniu do ojej pracy magisterskiej o kobietach w ciąży które chodzą ćwiczyć lub te które nie ćwiczą ( chociaż JEDNE I DRUGIE MI SĄ POTRZEBNE ) a badanie będzie polegało na tym że ja wyśle ankietę a oświadczeniem a po miesiącu znowu taką samą.... bo muszę sprawdzić różnice.... ale ja to wytłumaczę jeszcze dokładnie jak ktoś będzie chętny proszę wysyłać maile na mój adres (didas@poczta.onet.pl a w temacie napisane badanie do pracy mgr ) :-)
Bardzo bym prosiła o pomoc

Z góry dziękuję

no to gratulowanie czas rozpocząć:D
CRISTALROSE - jesteś pierwsza szczęśliwa z maleństwem na rączkach:) Zdrówka dla całej rodzinki!!!

reklama
Gratulacje Cristalrose. Teraz nie będziesz mogła się opędzić od pytań od mniej doświadczonych grudniowych mam. Zazdroszczę Ci, że możesz już swój Skarb przytulić. Dużo, dużo zdrówka dla Was obojga. I jak najwięcej chwil wytchnienia i odpoczynku dla Ciebie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry