reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-)Witam,

ja wreszcie mogę się dopisać do tego wątku.
Byłam dzisiaj na usg i będziemy mieli córeczkę:-), jestem bardzo szczęśliwa:tak::tak::tak:

Imiona jeszcze nie wybraliśmy ale ja skłaniam się ku Idze, krótko i na temat :-p

Pozdrawiam grudnióweczki :-)

reklama
Wczoraj kupiłam w ciucharni malutką sukienkę, bo się powstrzymać nie mogłam, mimo że nie znam płci dziecka. I coś myślę, że będzie chłopak, bo się chyba za tą sukienkę obraził i pół dnia nie kopał ;)

Witam :-)
dopisze sie .... bo troszke umnie to śmiesznie wyszło ...
odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciąży, sam fakt ze ksiazkowe objawy daly mi pewność ze bede miała wreszcie wymażoną córeczke ... wkońcu mam dwóch syneczków :-) no i caly czas .. to była moja Ksieżniczka .. nawet rozmawiajac z nia tak mówiłam . no i 02/09 poszłam na usg ... lekarz przyłozyla aparat i w smiech .... syn mi wywalił klejnociki jak nic ..... pokazał wreszcie mamusi ze to 100 % chlop , zeby przestała mówić "moja Ksiezniczka" ... wiec mama syneczka juz 3-ciego :-)

Witam :-)
dopisze sie .... bo troszke umnie to śmiesznie wyszło ...
odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciąży, sam fakt ze ksiazkowe objawy daly mi pewność ze bede miała wreszcie wymażoną córeczke ... wkońcu mam dwóch syneczków :-) no i caly czas .. to była moja Ksieżniczka .. nawet rozmawiajac z nia tak mówiłam . no i 02/09 poszłam na usg ... lekarz przyłozyla aparat i w smiech .... syn mi wywalił klejnociki jak nic ..... pokazał wreszcie mamusi ze to 100 % chlop , zeby przestała mówić "moja Ksiezniczka" ... wiec mama syneczka juz 3-ciego :-)

faceci cię zdominowali :)

A ja miałam nadzieję na chłopca, bo mam już dziewczynkę, ale jak tylko zaszłam w ciążę zaczełam meża nastawiać na dziewczynkę, bo nadzieja nie pokrywała się z przeczuciem. Ale teraz już sobie inaczej nie wyobrażam. Będę mieć dwie córeczki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry