reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jezuuu, zwariuję do piątku!!! :dry:

Dobrze chociaż, że mam na 9, będę pierwsza :cool2:

reklama
Ja mam jeszcze dwa tygodnie. A juz 5 tygodni minęło od poprzedniej wizyty. Bywały momenty ,że się schizowałam dlatego szłam pod pretekstem na USG. Ale to dlatego ,że mam przykre wspomnienia z pierwszej ciąży .

A ja cały czas chciałabym chłopca, mąż dziewczynkę więc jak to się mówi - byleby się zdrowe urodziło bo kochać i tak będziemy bo nasze i z miłości... :) Niby wszyscy mówią, że smaki i zachowanie mam na chłopca ale może to tylko podświadomie tak reaguję. Pożyjemy, zobaczymy... :-)

u nas tak było przy pierwszej ciąży. Marcin ciągle się sprzeczał - "Mycha, wiem co robię, jest dziewczyna" na co ja - "wiem co mam w brzuchu, jest chłopak":)
jak na usg lekarz powiedział - córeczka tatusia, to on wybiegł z gabinetu, żeby wszystkich obdzwaniać, a ja zostałam z żelem na brzuchu....

u nas tak było przy pierwszej ciąży. Marcin ciągle się sprzeczał - "Mycha, wiem co robię, jest dziewczyna" na co ja - "wiem co mam w brzuchu, jest chłopak":)
jak na usg lekarz powiedział - córeczka tatusia, to on wybiegł z gabinetu, żeby wszystkich obdzwaniać, a ja zostałam z żelem na brzuchu....

Ja mam nadzieję, że przeczucie mnie nie myli i będzie DZIEWCZYNKA :-)

Też bym chciała dziewczynkę ,ale czuję ,że będzie chłopak.

Mi tam coś niby też czasami świta, że chłopak, ale to może dlatego, że nie chcę się nastawić za bardzo...

Ja z moim jeszcze nie byłam na żadnym usg. Ostatnio mi powiedział, że mi nie wybaczy jak go ze sobą nie wezmę, kiedy dowiem się jaka jest płeć :)
Obawiam się że jego reakcja będzie podobna do Twojego jakby się okazało, że dziewczynka... :p Ale mimo wszystko będę się trzymała swojej wersji :)

reklama
U nas prawdopodobnie będzie chłopak, mąż cały czas mówił że to będzie synek, a ja myślałam że dziewczynka. Nie musze mówić że maż dumny jak paw chodzi jak się dowiedział że chłopca spłodził ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry