reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja cały czas chciałabym chłopca, mąż dziewczynkę więc jak to się mówi - byleby się zdrowe urodziło bo kochać i tak będziemy bo nasze i z miłości... :) Niby wszyscy mówią, że smaki i zachowanie mam na chłopca ale może to tylko podświadomie tak reaguję. Pożyjemy, zobaczymy... :-)

u nas z mojego przeczucia chłopak, z zachowania wg innych osób to chłopak, z porównania do pierwszej ciązy to chłopak i wg usg prawdopodobnie chłopak, no i z dnia zapłodnienia to też chłopak

Nie ma za co. :-)
Mój chłopak uważa ,ze na 100 % urodzi się synek. więc zobaczymy czy przeczucie go nie zawiedzie, heh.

Mój Ł twierdzi, że robił chłopaka, a ja znowu obliczenia prowadziłam na dziewuszkę:-) Jestem ciekawa co będzie...

Może też dowiem się 21, chociaz na ostatnim usg tak sie wiercił, że sam lekarz stwierdził, że tak ruchliwego dziecka w 13tc jeszcze nie widział:-)

:) a u nas druga dziewczynka na 90% z usg, chociaż z różnic ciążowych między pierwszą a drugą, to myślałam że będzie chłopaczek, ale widocznie tak już jest każda ciąża jest różna :-)

reklama
:) a u nas druga dziewczynka na 90% z usg, chociaż z różnic ciążowych między pierwszą a drugą, to myślałam że będzie chłopaczek, ale widocznie tak już jest każda ciąża jest różna :-)

no to teraz zbiłaś mnie z tropu, myślałam że jak druga ciąża tak bardzo różni się od pierwszej to tym razem będzie chłopaczek, a tu jak widać nic pewnego, ehhh, druga panna to też fajnie ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry