reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
irtasia wiem ze to nie śmieszne ale normalnie parsknełam
a czy jest może jakięs lutowe dziecdko które jeszcze tak dobrze nie mówibo jak czytam Was to chyba Weronika z mową to jest rok za Waszymi maluchami szok:-(
Nie przejmuj sie Madzia,Weronisia rozkręci sie,zobaczysz.
He,pamiętam Patryka na naszym spotkanku(hen wieki temu),ale nawijał jak małe radyjko,a był mniej więcej w wieku tych naszych lutowych bąbli(co nie?)lub ciut starszy.
Kuba to tez wszystkiego nie powie,czasem zle układa zdania,ma jeszcze jakieś wyrazy zrozumiałe tylko dla niego(no może dla mnie jeszcze).A tekści,jak coś podsłyszy i powtórzy dokładnie.
Emilka mówi już normalnie i tak jak Kubuś nieraz coś mówi co tylko ja zrozumiem albo coś nie potrafi trudnego powiedzieć to przekręca
ostatnio to mnie codziennie rano jak sie ubieram komplementuje "ale masz ładne cycuszki mamusiu " skąd jej się to wzięło to nie wiem
ostatnio to mnie codziennie rano jak sie ubieram komplementuje "ale masz ładne cycuszki mamusiu " skąd jej się to wzięło to nie wiem
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
:-):-):-)Super komplement;-)ostatnio to mnie codziennie rano jak sie ubieram komplementuje "ale masz ładne cycuszki mamusiu " skąd jej się to wzięło to nie wiem
hahha no niezły:-):-):-)Super komplement;-)
rozalka bo pewnie mamusie naśladuję
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
hahha no niezły
rozalka bo pewnie mamusie naśladuję
Najwięcej czasu spędza z kobietami(ja,moja mam,siora)no i dlatego.
Podziel się: