reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Rezolutny maluch.:-)

No ale jak składa zdania,szoook.:tak:
no czasem robimy wielkie oczy ale może to przez to że raczej jest wśród dorosłych i nas podsłu****e.
albo po kilku dniach jaby cos zarejestrował wraca do jakiejś sytuacji.
-wczoraj był znajomy co będzie nam zakładał drzwi dodatkowe w przedpokoju no i mały podsłuchiwał rozmowę
a dziś rano się mnie pyta
- mamo pamiętaj zrobić dziurki by zamontować opaski tu i tu bo tu będą drzwi.Wiesz??
no i pokazuje przejście gdzie będą drzwi i naprawdę jakieś opaski muszą być.:szok:

Na to Nana:
- Tatusiu, ale pamietaj i tak Cie kofam

Kuba jak coś broi ostatnio to mówi z rozbrajająco miną,"a ja ci dam teraz tysiąc buziaków":-)Synek mamuni.:-D
Jakie słodziaki z Nastki i Kubusia jak coś nabroja, wiedzą jak podjeść;-):-D

Oli na to z całkiem poważną miną:
- Oj ty niemądra kobieto!
:-D:-D:-D
No comments:-p:-D Cała Oliwka:-)

- oj tata popatrz na swoje skarpety są niebieskie a Ty głuptaku masz cebulę.

chyba spodobał mu się wczoraj ten ptak.:eek:
Szymek rezolutny i faktycznie ładnie składa już zdania:tak: Ale tacie to "pojechał":-p

no i nasz mały też nas dziś zaskoczył i położył na łopaki: wczoraj czytałam mu wieczorem książkę o zwierzętach z Galapagos no i był między innymi Głuptak niebieskonogi i jego zdjęcie
a dziś rano:Szymek patrzy na tatę jak się ubiera do pracy i mówi
-tata ty głuptaku niebieskonogi oj oj
-dlaczego tak na mnie mówisz
- oj tata popatrz na swoje skarpety są niebieskie a Ty głuptaku masz cebulę.

chyba spodobał mu się wczoraj ten ptak.:eek:

Szymek bystrzacha :tak::tak: Niezle kombinuje.:happy2:

No to widzę, że nie tylko Oliwka tak cwaniakuje, że jak nabroi to powie parę miłych słówek :-D

A dziś moja Paulina pisała próbną maturę z matematyki. Wróciła zła, bo narobiła trochę głupich błędów, skarżyła się mi i Tomkowi:
- Ale jestem zła na siebie, że narobiłam takich głupkowatych błędów...
Oli na to z całkiem poważną miną:
- Oj ty niemądra kobieto!
:-D:-D:-D

:-D:-DHi hi, tekst jak z ''Allo, allo'':happy2:

no czasem robimy wielkie oczy ale może to przez to że raczej jest wśród dorosłych i nas podsłu****e.
albo po kilku dniach jaby cos zarejestrował wraca do jakiejś sytuacji.
-wczoraj był znajomy co będzie nam zakładał drzwi dodatkowe w przedpokoju no i mały podsłuchiwał rozmowę
a dziś rano się mnie pyta
- mamo pamiętaj zrobić dziurki by zamontować opaski tu i tu bo tu będą drzwi.Wiesz??
no i pokazuje przejście gdzie będą drzwi i naprawdę jakieś opaski muszą być.:szok:

No no. Bardzo logicznie mysli:tak::tak:

on sobie pewnie nie zdaje sprawy o czym mówi ale sam fakt że pamięta.oby tak w szkole jeszcze wszystko pamiętał.

Ogladam wczoraj ze znajoma dywanik ze skladanych puzzli z Kubusia Puchatka i tak sobie mowimy a Jenni wtracila sie nam do gatki i powiedziala " 9 czesci to male kulwa jest":shocked2: i poszla inne zabawki ogladac a ja zbaranialam

reklama
Emilka też coś tam nieraz palnie na szczęście jeszcze nie palnęła aż takiego :sorry2:ale ma świadomość tego co jest brzydkim słowem bo często gada ze ktoś jest głupi i sama się hamuje ...np zaczyna głup...telku ty, głup.... coś tam a jak to usłyszę że odrazu się tłumaczy że ona nie powiedziała głupi :sorry2:

Do góry