reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Kasiu a może Oliwka tak robi, żeby podtrzymać z Wami dialog, bo jej się nudzi w samochodzie:-p:-D

Wszystkie teksty powalają inteligencją Maluchów:tak: A pośmiać się przy nich idzie:-D:-D

Milenka :-D

Oli ciągnie kota za ogon. Paulina ją zganiła:
- Miło by Ci było, gdyby ktoś tak mocno Ciebie ciągnął za ogon??
Oliwka się uśmiała:
- Haha! Przecież ja nie mam ogona ...

Milenka i Oli:-D:-D:-D boskie są:-D

a mój przymilasek tuli sie co chwila do mnie i sie pyta ciagle: "lubisz mnie? Lubisz mnie troszeczkę?? a kochasz mnie?? kochasz mój brzuszek? kochasz moje nożki? rączki? główkę? oczka?itp itd....:-):-D

Hehe, przymilasek z Hubka :tak:

Oli dziś przy śniadaniu trzyma kromkę chleba, drugą ręką odrywa po okruszku i rzucając na talerz mówi:
- Kocham go, nie kocham go, kocham go, nie kocham go, kocham go .... itd
:szok::-D

- Przecież siedzę i jestem człowiekiem :sorry2:

- Haha! Przecież ja nie mam ogona ...

- Kocham go, nie kocham go, kocham go, nie kocham go, kocham go .... itd:szok::-D
:rofl2::-D:-D A skąd Oliwka zna tą wyliczankę:confused::-D

a mój przymilasek tuli sie co chwila do mnie i sie pyta ciagle: "lubisz mnie? Lubisz mnie troszeczkę?? a kochasz mnie?? kochasz mój brzuszek? kochasz moje nożki? rączki? główkę? oczka?itp itd....:-):-D
O jak słodziutko:sorry2::tak:

reklama
Do góry