reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Mówie do Hubka: "Jutro przyjedzie Sara z ciocia Agą. Pamietasz Sarę?"
H: Tak, to moja Sara
Ja: Bedziesz się znowu bawił z Sarą, że jest twoja mamusią?? (tak się bawili wtedy, że on był dzidzius a Sara mamusia i się nim zajmowała:-D)
H: Tak.... Sara mamusia, a ja... Tatuś (po chwili namysłu) ja jestem mąż, Sara moja żona. Dosatnie buziaka!
Ja: A gdzie pocalujesz Sarę? w główke?
H: W policzek!!!! To jest moja Sara! :-D:-D
myslałam, że padnę:-D:-D

:-D Widzicie Dziewczyny do czego Wasze forumowe spotkania doprowadzają:-p;-):-D Wyobrażam sobie jak musiało Cię to rozłożyć na łopatki rosmerta - Hubek bardzo dobrze wie co i jak;-)

Bączkowe Brzdące też bombowe:tak::-D

Czego te dzieci nie wymyślą:eek::rofl2:

he he padam ze smiechu..MIlenka jest czadowa

ROSMERTA no to cI SIE SYNUS W sARCI ZAKOCHAL111

Mówie do Hubka: "Jutro przyjedzie Sara z ciocia Agą. Pamietasz Sarę?"
H: Tak, to moja Sara
Ja: Bedziesz się znowu bawił z Sarą, że jest twoja mamusią?? (tak się bawili wtedy, że on był dzidzius a Sara mamusia i się nim zajmowała:-D)
H: Tak.... Sara mamusia, a ja... Tatuś (po chwili namysłu) ja jestem mąż, Sara moja żona. Dosatnie buziaka!
Ja: A gdzie pocalujesz Sarę? w główke?
H: W policzek!!!! To jest moja Sara! :-D:-D
myslałam, że padnę:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D
No nie wiem,co na to Kubus,bo on też twierdzi,że to jego Sara:-D

reklama
Do góry