reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Wczoraj spadl mi pasek ktory byl przewieszony na kaloryferze ale mi sie go niechcialo podniesc i tak lezal i jak Jenni weszla do lazienki i zobaczyla pasek lezacy a obok kota mowi "o ty medo jena" czytaj " o ty mendo jedna":sorry2::zawstydzona/y: i chciala kota rabnac a ten chcial uciekac ze rabnol o futryne az lbem potrzepal:-D

reklama
Takie okresy na bajki na określony temat też już u nas były. Najpierw był okres zachwytu Teletubisiami i wtedy co wieczór przed zaśnięciem musiałam opowiadać bajkę o Teletubisiach, potem był okres o Puchatku, a jeszcze później o koniku:tak:

:-D :-D :-D

a Pyśka nie lubi jak jej opowiadamy bajki, woli jak jej się śpiewa ;-)
czasem Izkę maltretuje aż ta zachrypnie i wszystkie piosenki z przedszkola zaśpiewa po 10 razy hehe

Wczoraj spadl mi pasek ktory byl przewieszony na kaloryferze ale mi sie go niechcialo podniesc i tak lezal i jak Jenni weszla do lazienki i zobaczyla pasek lezacy a obok kota mowi "o ty medo jena" czytaj " o ty mendo jedna":sorry2::zawstydzona/y: i chciala kota rabnac a ten chcial uciekac ze rabnol o futryne az lbem potrzepal:-D
:-D:-D:-D:rofl2:
Takie okresy na bajki na określony temat też już u nas były. Najpierw był okres zachwytu Teletubisiami i wtedy co wieczór przed zaśnięciem musiałam opowiadać bajkę o Teletubisiach, potem był okres o Puchatku, a jeszcze później o koniku:tak:
Emilka teletubisiów nie chce oglądać boi sie odkurzacza :szok:

u nas przed pyrkami były bajki o chomikach :sorry2:

Gosia sama bym posłuchała bajeczek o pyrkach:-DMusisz mieć niezłą wyobraznie.
Oli zabawna.:tak:
Jenni skąd taki tekscior załapała:confused:

hehe ostatnio jej opowiadałam o pyrce co wykopała ją pani z ziemi wsadziła do koszyka a w koszyku była dziurka i pyrka wypadła na ziemie i się pokulała na targ gdzie chciała uwolnić pyrki z dużego worka :szok:

:-D
nieżle,
może spisuj te ciekawsze historyjki,fajna pamiątka.:tak:

jakoś nie mam kiedy i z lenistwa:zawstydzona/y: uzupełnić zeszyciu Emilki a gdzie bajki wpisywać :sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gosiu,
to moze nagrywaj te chwile jak opowiadasz Emilce bajki. Fajna pamiatke byscie mialy, bo i Twoj glos bylby a i Emi z pewnoscia tez by cos dopowiadala albo o cos sie pytala.

reklama
Do góry