reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
kuba do mnie "dziękuje panu!":-d
:-d:-d:-d:-d
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kuba do mnie "dziękuje Panu!"
Wczoraj byliśmy u moich rodziców. Tata z kuchni przyniósł drewniany taboret polakierowany bezbarwnym lakierem, także widoczne były na nim sęki. Oliwka drapała ten taboret przy sękach, skubała i ciągle pytała co to jest. Mówiliśmy jej, że sęki, ale widocznie nie potrafiła zrozumieć, co to są sęki, bo kilka razy pytała o to samo. Potem w czasie zabawy mój taka chciał Oliwkę posadzić na ten taboret, a ta nogi prostuje, wygina się i woła: Nie chcę tu siadać!
Dziadek zdziwiony pyta się co się stało, a Oli na to: To kesełko jest bludne!
Dziadek zdziwiony pyta się co się stało, a Oli na to: To kesełko jest bludne!
Hehe, widzisz, nauczyła się Gosia od Ciebie Co do zasikania łóżka, to Oli też się kilka razy posikała na łóżko po stronie Tomka, a potem trzeba było na noc ręczniki podkładać pod prześcieradło
Oli do mnie nieraz mówi z pretensją w głosie: Cicho! jak śpiewam piosenkę z jakiejś jej ulubionej bajki (razem z telewizorem), widać w oryginale jej zdecydowanie lepiej brzmi
A jeszcze mi się przypomniało: wczoraj Oli się obudziła rano i Tomek mówi: Kto to wreszcie wstał? Nasz kochany aniołek! A Oli na to: Tak, to ja, Oliwka!
Oli do mnie nieraz mówi z pretensją w głosie: Cicho! jak śpiewam piosenkę z jakiejś jej ulubionej bajki (razem z telewizorem), widać w oryginale jej zdecydowanie lepiej brzmi
A jeszcze mi się przypomniało: wczoraj Oli się obudziła rano i Tomek mówi: Kto to wreszcie wstał? Nasz kochany aniołek! A Oli na to: Tak, to ja, Oliwka!
Ostatnia edycja:
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hihi Oliwka jest boska
może nie śmieszne ;-)ale napiszę że jak usypiałam Emilkę o 21:00 ( zawsze jak R gada to mówię cicho bądź bo ją usypiam ...)wiec Emilka zasypia a ja coś mówię do R a ona do mnie z pretensjami "mama cicho bądź ,Emilka śpi " odwróciła się na bok i zasneła
...a potem patrzę i się posikała na R miejscu gdzie śpi;-)
Emilka i Oli to debesciaryHehe, widzisz, nauczyła się Gosia od Ciebie Co do zasikania łóżka, to Oli też się kilka razy posikała na łóżko po stronie Tomka, a potem trzeba było na noc ręczniki podkładać pod prześcieradło
reklama
Podziel się: