reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
Sarka to aparatka...

Milenka jaka twardzielka - i jaka układna..

Oliwka zawsze sprytnie sie wymiga

Filip na keczup mówi "pipa" i nieraz przy ludziach "mama pipa jeśśś"

he he SARCIA kumata jak mamusia!:tak:

MYSIa FILIP:-D:-D:-D:-):-):-):-)

a prtzypomnialomi sie- lusia nie wypowiada w wielu wyyrazach pierwzej litery albo zmienia litery k- T, L- J , dzi mowie jej SOL (od solic) a ona Uj, ja Lusiu SSSSSSSSSSSSS SOL, a ona HHHHHHHHHHHHHHUJ!

Ostatnia edycja:
Zaraz się posikam z Filipa i Luśki :-D
Te pierwsze przekręcane, źle wypowiedziane wyrazy dodają strasznie dużo uroku temu okresowi dziecięcemu. Dzieciaki niekiedy wymyślą takie zestawienia liter i słów, że dorosłemu to by do głowy nie przyszło :rofl2:

reklama
hahha Filipek i Luśka :-D:-D:-D
ja pamietam jak mój kuzyn jak miał 2 latka i była jaks imprezka rodzinna i zjezdzało sie troche ludzi i przyjechał taki wujas a on zdaleka krzyczal do niego czesc ****ek hahha
a wujas zmieszany bo myślał ze on go wyzywał :-D

Do góry