reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

reklama
W tramwaju:
Julcia: Ale tu śmierrrrdzi!!!
Tata: Nic nie czuję, co ci śmierdzi?
Julcia: Dupa mi śmierdzi!

:eek::confused::dry::sorry:
:szok::-D

Oliwce w czasie rysowania złamała się kredka świecowa. Wzięła do rąk obie połówki i z miną niezadowolenia powiedziała pod nosem:
- Nie, no tego to się nie spodziewałam!!!

Julcia ma niezłe teksy ale Emilka też czasem coś palnie hehe

ostatnio to lubi do mnie mówić "mamo czy mogę Ci zadać pytanie? ...." albo "mamo kiedy byłam mała ? "

Julka :szok: :-D:-D

Oli niezła:-D, no bo kto by się spodziewał;-)

ostatnio przychodził do nas znajomy ksiądz na kolacje i mówie Hubkowi, że bedzie ksiądz ale że bedzie wkoszuli (on zawsze tak przychodzi na nieformalne spotkania)a Hubek na to: "A dlaczego on nie bedzie no w tej... no w sukiennicy??" :-D

a Szymek w sobotę u babci po obiedzie
babcia mówi ale pięknie dużo zjadłeś no to teraz będziesz jeszcze większy
-dobrze to zaraz przyniosę WAŻYWKĘ
my zrobiłyśmy oczy patrzymy a Szymek niesie wagę z łazienki.

reklama
moje dziekco wcozraj podczas obiadu: "Jutro jest moje świeto, dzien dziecka i wszyscy musicie mi przygotować laurki. Babcia mozesz z tatusiem moim zrobić, tatus ci pomoze! (Hubek z tata szykował laurke na dzien mamy dla mnie) o tak! i mozecie sobie pozyczyc moje nozyczki i kredki!" :-D
a potem to sobie jeszcze zazyczył, ze tatus ma zrobic taka laurkę z samochodem,koniecznie czerwonym i na kolach terenowych, i najlepiej caly warsztat!:-D

Do góry