reklama
Sunina
poszukująca :)
Ewa82 pisze:Witam wszystkich w ten upalny dzień.
Sunina , oficjalna przyczyn aodejścia naszego słoneczka, to niewydolnośc oddechowo-krązeniowa, do czego ponoc mogła sie przyczynic utajona infekcja dróg oddechowych. i to jest najorsze, ze nic nie zauwazyłam, ale Patrycja nie miala ani temperatury, ani kaszlu, nie była marudna, po prostu była taka jak zawsze, uśmiechnięta...
i za to sie obwiniam, ze nic nie zauwazyłam.
ale w Boga wiary nie straciłam, przeciwnie, bo to Bóg dał mi siłę to przetrwac!!! i wiem ze teraz mój Aniołek jest w niebie.
Nie mogłaś zauważyć... skoro nic nie było widać... W takim razie dużo więcej teraz wiem na ten temat. Dzięki Samotnej Mamie (jejku, jaki smutny ten Twój nick...) nabrałam pewności, że w razie gdybym miała trzeciego dzidziusia sprawię sobie ten monitor oddechu... Pozdrawiam!
samotna mama
Fanka BB :)
Sunina nick może i smutny bo tak sie czułam gdy logowałam sie na forum po raz pierwszy ale teraz jestem szczęsliwa ze swoim synkiem, a to że jestem sama no cóż tak się życie mi poukładało.
wodniczka22
Bardzo Ci współczuje...to musiało być straszne przeżycie....
Ale maleństwo w Twoim brzuszku....jest najwspanialszym szczęściem dla Was
Ale maleństwo w Twoim brzuszku....jest najwspanialszym szczęściem dla Was
tusia25
Jeny jaka kochaniutka, wspolczuje ci tej tragedji najwiekszej jaka w zyciu moze sie wydarzyc. Jak to przeczytalam to azsie poplakalam, bo sama mam coreczke 2 miesieczna i wyobrazam sobie jakie to musialo byc dla waszej rodziny straszne. Mam nadzieje, ze Bog ci to zrekompensuje.
A tak wogole to co to jest ta smierc lozeczkowa, czy to smierc z niewiadomych przyczyn czy jak?
A tak wogole to co to jest ta smierc lozeczkowa, czy to smierc z niewiadomych przyczyn czy jak?
AgaR.
Tusiu smierc lozeczkowa najczesciej przytrafia sie dzieciom do pierwszego roku zycia.Moze wystapic nawet w tedy kiedy dziecko jest calkowicie zdrowe-ono we snie jakby zapomina o oddechu.
Ewo82 glebokie wyrazy wspolczucia.Mam nadzieje jednak,ze teraz Twoj swiat pouklada sie na nowo.
Ewo82 glebokie wyrazy wspolczucia.Mam nadzieje jednak,ze teraz Twoj swiat pouklada sie na nowo.
AgaR.
Ktoras z dziewczyn podsunela pomysl abys dla 2 dzidziusia kupila monitor bezdechu.Podaje adres strony internetowej gdzie mozna po atrakcyjnej cenie kupic takie monitory www.microtec.pl (kupilismy taki kiedy okazalo sie,ze nasz synek Natan ma wade serduszka).
reklama
Podziel się: