reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmiech to zdrowie ;D

smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif
smile13.gif

reklama
Na werandzie siedza sobie w bujanych fotelach dziadek z babcia. Nagle
ni z tego ni z owego babcia wali dziadka w leb tak, ze ten az spada z
werandy prosto w krzaki. Dziadek, wyczolgujac sie, pyta ze zdumieniem:
- A to za co bylo?!
- A za to, ze masz malego ptaszka!!
Dziadek wgramolil sie na werande, usiadl, i po chwili nagle: lup!
babcie w glowe, i tym razem ona laduje w krzakach.
- Hej! A to za co?! - pyta zaskoczona babcia
- A za to, ze wiesz, ze sa w róznych rozmiarach..
błahahahahahahahahahaha! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dobre, mi sie z kolei sprzedawca podobal ;D

Teraz jo

Dwa dziadki siedza i przechwalaja sie, ktory ma wieksza skleroze.
Jeden mowi:
- ja to mam taka skleroze, ze nie pamietam, czy walczylem w czasie I wojny w II dywizji, czy tez moze w czasie II wojny w I dywizji
A drugi na to:
- Eeee, to jeszcze nic! Ja mam taka skleroze, ze nie pamietam, czy podczas wojny dostalem kulką miedzy łopatki, czy łopatką między kulki!

::)

Znalazłam same "brzydkie" dowcipy... ;D

dwie wielkie smoczyce, jezioro..
jedna pływa sobie..macha ogonkiem piruety robi w wodzie z wielkim wdziękiem..drug a siedzi na brzegu i moczy tylko kopytka..
- hmm..czemu nie pływasz ?
- Aaa..bo mam okres.
- hmm..a nie używasz owiec?

Nurkuje Amerykanin. 1,2,3,4,5,6 minut - wynurza się. Widzowie
nagradzaja go oklaskami.Na pytanie dziennikarzy, na czym polega jego
sukces skromnie odpowiada:
-"Joga".
Nurkuje Niemiec. 1,2,3...10 minut!
Na pytanie jak mu się tak udało skromnie odpowiada "Joga".
Nurkuje Polak.1,2,3...10 ...20...30 minut, wynurza się. Wszyscy w szoku.
Podbiegaja dziennikarze, przekrzykuja się, cóż to za odmiana jogi, na co
ten:
-*****, ja pierdole, jaka znowu joga, gacie mi się o jakis jebany korzeń
zahaczyły

wchodzi pedal do meczetu, a tam muzumanie sie modla...pedal patrzy i mowi:
- o szwedzki stol :p

Do seksuologa przychodzi para w podeszłym wieku.
- Czym mogę państwu służyć? - pyta doktor.
Starszy pan mówi:
- Czy pan doktor nie zechciałby popatrzeć jak odbędziemy stosunek?
Doktor spogląda na nich zaskoczony, ale wyraża zgodę. Kiedy para skończyła, doktor mówi:
- Nie widzę żadnej nieprawidłowoś ci w Państwa stosunku.
Para zapłaciła za wizytę 50 zł i wyszła. Identyczna sytuacja powtarzała się przez kolejne parę tygodni. Wreszcie doktor nie wytrzymał i pyta:
- Co dokładnie chcecie znaleźć?
- Niczego nie chcemy znaleźć, panie doktorze - odpowiada starszy pan - Ona jest mężatką, więc nie możemy pójść do niej. Ja jestem żonaty, więc nie możemy pójść do mnie. W Holiday Inn każą płacić 190 zł, w Hiltonie 250. U pana robimy to za 50, z czego kasa chorych zwraca mi 43...

Dwóch facetów sika obok siebie. Jeden pyta się drugiego:
- Dlaczego tobie leci jak z konewki?
- Bo moja żona bierze mi do buzi.
- Moja żona też bierze mi do buzi i sikam normalnie!
- Tak. Ale moja się brzydzi i bierze widelcem!

Pewnego dnia podczas odprawy zwołanej przez brygadzistę
grupy budowlanej
pracownicy zauważają,że brygadzista ma strasznie
zapuchniete lewe oko.
-Panie brygadzisto,na litość boską co się Panu stało ?
-To nie wasza sprawa do roboty !!!!!!!!!!!!
-Ależ niech Pan będzie ludzki i odpowie.
To od mrożonego kurczaka-odrzek� � brygadzista.
Jak to możliwe ?
Byłem obok mojej żony,nagle patrzę jak schyla się do
zamrażarki ,wypina
pupcię widzę jej krągłe pośladki,chyba z podniecenia
oszaleję. Odsuwam jej
stringi i jadę od tylu,jak przyjemnie !!!!
Nagle żona odkręca się do mnie i wali mnie w łeb zamrożonym
kurczakiem.
Jak to,ona nie lubi od tyłu ? Przecież to każda kobieta
uwielbia.
Jak nie lubi jak lubi,TYLKO NIE W LECLERCU !!!!!!!!!!!!!!

Mieszkali sobie w raju Adam i Ewa. Pewnego dnia zapragnęli sie kochać. Ale Adam mowi do Ewy: eee tam, ja sie nie bede z toba kochać bo ty nie masz dziurki.

Ewa usłyszawszy to posmutniała i zaczeła sie przechadzać po raju. Jej rozżalenie zauważył bociek . Powiedział: "Słuchaj to skoro on si nie chce z toba kochac to ja ci zrobie tę dziurkę!" - no i pyk! zrobił jej dziurkę dzióbkiem. I od tamtej pory boćki maja czerwone dzióbki, a kobiety maja dziurki.

No to Ewa poleciała do Adama i uradowana woła: "Adamie! Mogę sie juz kochać!". A to chamidło jej na to: "eee, nie .... ty tam włosków nie masz, nie bede sie kochac". Ewa znowu posmutniała i zaczeła chodzic po raju. Wreszcie napotkała małpkę. Opowiedziała jej swoją historią, a ona zaproponowała pomoc. Wyrwała sobie włoski z dupki i dała Ewie. I od tamtej pory małpki mają gołe dupki, a kobiety maja włoski.

Ewa znowu poszła do Adama, a ten znowu. Tym razem, że nie ma tam poślizgu, w zwiazku z czym on sie kochac nie bedzie. No i Ewa znów smutniutka chodziła po raju. Az wreszcie znalazła rybkę. Ta przemówiła: "To słuchaj, skory ty masz taki problem, to ja ci pomogę! Wskocze i zrobie ci poślizg".

No więc rybka wskoczyła, wyskoczyła i od tamtej pory niewiadomo czy to ryba śmierdzi pizdą, czy ***** rybą.

reklama
Do góry