reklama
katrenki
Fanka BB :)
ja z lenistwa zrobilam sobie zapiekanki....
ale dla mnie samej nie chce mi sie gotowac a D ma druga zmiane....
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja miałam chyba przedwczoraj ochotę na gołąbki...
obiad mieliśmy zaplanowany a podjechaliśmy jeszcze do sklepu po chlebek na kolację... i tk mi się zachciało... że pobiegłam do półki po gołąbki w słoiku bo bym chyba nie wytrzymała... i zanim się zrobił obiad to pochłonęłam cały słoiczekzrobić bym nie zdążyła.... haha
obiad mieliśmy zaplanowany a podjechaliśmy jeszcze do sklepu po chlebek na kolację... i tk mi się zachciało... że pobiegłam do półki po gołąbki w słoiku bo bym chyba nie wytrzymała... i zanim się zrobił obiad to pochłonęłam cały słoiczekzrobić bym nie zdążyła.... haha
katrenki
bosastopka ten deserek wyglada smakowicie....
ja zastanawiam sie nad karpatka na weekend....
_Roszpunka_
też będę miała karpatkę.... bo jak upiekłam na D urodziny to powiedział że teraz mam mu robić karpatkę co tydzieńbosastopka ten deserek wyglada smakowicie....
ale ja muszę popiec inne ciasta....
kocham piec i gotować
katrenki
gotowac to ja tez lubie...z pieczeniem gorzej, ale przewaznie kupuje te gotowe mieszanki bo tam juz wszystko odmierzone....
_Roszpunka_
no a ja właśnie ubię sama wszystko od podstaw.....
poza... podstawą do tortów... hah zawsze mam kupny biszkopt bo jakośboję się że mi nie wyjdzie;-)
nawet jak już mam jakiś sos robić to też nie kupuję gotowego który się tylko zalewa i miesza... sama robię sos własny:-)
poza... podstawą do tortów... hah zawsze mam kupny biszkopt bo jakośboję się że mi nie wyjdzie;-)
nawet jak już mam jakiś sos robić to też nie kupuję gotowego który się tylko zalewa i miesza... sama robię sos własny:-)
C
Cleo1981
Gość
ja z lenistwa zrobilam sobie zapiekanki....
Ja ide własnie do sklepu,męzulek zazyczył sobie zapiekanki i nawet jestem zadowolona bo pomysłu nie miałam na kolacyjke.Bagietka, pieczarki serek i keczup i hop do piekarnika.Mam nadzieję że dobre wyjdą :-)
_Roszpunka_
ehhh szkoda że u nas nie ma polskich grzybów i muszę na teściową czekać do grudnia wtedy mi przywiezie dopiero....
zjadłabym sobie taka własnie bagietkę z grzybami , cebulką i polane keczupkiem
reklama
C
Cleo1981
Gość
To zapraszam:-)zapomniałam o cebuli, ja nie lubie ale mojemu wrzucęno lecę do tego sklepuehhh szkoda że u nas nie ma polskich grzybów i muszę na teściową czekać do grudnia wtedy mi przywiezie dopiero....