reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
ja miałam chyba przedwczoraj ochotę na gołąbki...
obiad mieliśmy zaplanowany a podjechaliśmy jeszcze do sklepu po chlebek na kolację... i tk mi się zachciało... że pobiegłam do półki po gołąbki w słoiku bo bym chyba nie wytrzymała... i zanim się zrobił obiad to pochłonęłam cały słoiczek:zawstydzona/y::-pzrobić bym nie zdążyła.... haha

no a ja właśnie ubię sama wszystko od podstaw.....
poza... podstawą do tortów... hah zawsze mam kupny biszkopt bo jakośboję się że mi nie wyjdzie;-):-p
nawet jak już mam jakiś sos robić to też nie kupuję gotowego który się tylko zalewa i miesza...:no: sama robię sos własny:-)

ja z lenistwa zrobilam sobie zapiekanki....:zawstydzona/y:
ale dla mnie samej nie chce mi sie gotowac a D ma druga zmiane....

Ja ide własnie do sklepu,męzulek zazyczył sobie zapiekanki i nawet jestem zadowolona bo pomysłu nie miałam na kolacyjke.Bagietka, pieczarki serek i keczup i hop do piekarnika.Mam nadzieję że dobre wyjdą :-)

ehhh szkoda że u nas nie ma polskich grzybów i muszę na teściową czekać do grudnia:sorry: wtedy mi przywiezie dopiero....
zjadłabym sobie taka własnie bagietkę z grzybami , cebulką i polane keczupkiem:-D

reklama
ehhh szkoda że u nas nie ma polskich grzybów i muszę na teściową czekać do grudnia:sorry: wtedy mi przywiezie dopiero....
zjadłabym sobie taka własnie bagietkę z grzybami , cebulką i polane keczupkiem:-D
To zapraszam:-)zapomniałam o cebuli, ja nie lubie ale mojemu wrzucę:-Dno lecę do tego sklepu :-D

Do góry