reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Mary zgadzam się, ja również nienawidzę kaszy gryczanej.Moja niedoszła (na szczęscie) tesciowa robiła kaszę gryczaną z sosem z żołądków.I to było najgorsze co mogłam jeść, rosło w buzi jak chomikowi , a żeby to połknąć to już tortura straszna.No i trzeba było chwalić jakie to pyszne bo to porąbana psychicznie kobieta była...
współczuję... najgorzej jak już coś wciskają na siłę...
tym bardziej że się tego nie lubi....:eek:

reklama
Mary zgadzam się, ja również nienawidzę kaszy gryczanej.Moja niedoszła (na szczęscie) tesciowa robiła kaszę gryczaną z sosem z żołądków.I to było najgorsze co mogłam jeść, rosło w buzi jak chomikowi , a żeby to połknąć to już tortura straszna.No i trzeba było chwalić jakie to pyszne bo to porąbana psychicznie kobieta była...
Cleo
Wiadomo ze pewne rzeczy zrobić wypada.. jednak w tym przypadku ja bym przy stole nie usiedziała a co dopiero do brania tego do ust... :eek::huh:
Podziwiam osiągnięcie.. :laugh2::tak:

a u mnie dzis bedzie wątróbka pieczona mniamku mam taka ochote ze szok cala ciaze sie wystrzegalam ale teraz juz nie dam rady :) pozatym serniczek z galaretka super zostal maly kawalek i nie podziele sie juz znikim :) sama zjem po obiadku :)

a wczoraj taka ochote mialam na kanapki z jajkiem gotowanym i majonezem :) ze o 23 je gotowalam hehe :)

Ostatnia edycja:
Cleo
Wiadomo ze pewne rzeczy zrobić wypada.. jednak w tym przypadku ja bym przy stole nie usiedziała a co dopiero do brania tego do ust... :eek::huh:
Podziwiam osiągnięcie.. :laugh2::tak:

Sama się sobie dziwię jak ja mogłam to jeść:sorry:
Dobrze że teraz mam fajną tesciową, wie co lubie czego nie i nie wciska nikomu na siłę.Wręcz się pyta zawsze na co mam ochotę jak mam przyjechać:-)

a u mnie dzis bedzie wątróbka pieczona mniamku mam taka ochote ze szok cala ciaze sie wystrzegalam ale teraz juz nie dam rady :)
Ehhhhh uwielbiam wszelkie podroby - wątróbki, żoładki, flaczki, nerki, jęzorki :-p
Wiem wiem, z regóły babeczki takich rzeczy nie jedzą ale cóż poradzę że lubię "dziwadła" ;-)

a u mnie dzis bedzie wątróbka pieczona mniamku mam taka ochote ze szok cala ciaze sie wystrzegalam ale teraz juz nie dam rady :) pozatym serniczek z galaretka super zostal maly kawalek i nie podziele sie juz znikim :) sama zjem po obiadku :)

a wczoraj taka ochote mialam na kanapki z jajkiem gotowanym i majonezem :) ze o 23 je gotowalam hehe :)
jaką ja mam ochhotę na wątróbkę....
jak ciastem się nie chcesz dzielić to daj chociaż kawałek wątróbeczki:-D:-D:-D

mary a z tych wymienionyc przez Ciebie to ja tylko wątróbkę:-p

Ehhhhh uwielbiam wszelkie podroby - wątróbki, żoładki, flaczki, nerki, jęzorki :-p
Wiem wiem, z regóły babeczki takich rzeczy nie jedzą ale cóż poradzę że lubię "dziwadła" ;-)
Wątróbke to i ja lubię nawet bardzo:-)flaczki to zależy musza byc naprawdę dobrze zrobione.

Ja dziś robie barszczyk ukraiński.Fasola sie moczy od wczoraj.Tylko kupić buraczki , marcheweczke i resztę dodatków. Mniam.

Ja dziś robie barszczyk ukraiński.Fasola sie moczy od wczoraj.Tylko kupić buraczki , marcheweczke i resztę dodatków. Mniam.
U mnie też fasola się moczy - zrobię z cebulką zasmażana z kiełbaską i koncentratem pomidorowym - będzie miał Ł do pracy na jutro, a na dziś obiadek z wczoraj jeszcze został więc mam z głowy :tak:

U mnie też fasola się moczy - zrobię z cebulką zasmażana z kiełbaską i koncentratem pomidorowym - będzie miał Ł do pracy na jutro, a na dziś obiadek z wczoraj jeszcze został więc mam z głowy :tak:

Mój tez tak lubi własnie z kiełbaską i cebulką i mnóstwo majeranku.Taka szybka fasolka po bretonsku:-)no i koncentrat wiadomo.

reklama
Ja uwielbiam watrobke i serduszka :) mniam, mniam, mniam...serduszka najczesciej gotuje w krupniku :)
Kamcia, a Ty pisalas chyba wczoraj o karpatce...no i ja dzis w sklepie kupilam pudelko z ciastem aby na dniach zrobic :) bo mi smaka narobilas :)

Do góry