reklama
my mamy Hipp. Przez 2 miesiace Maja piła Enfamill ale nie ukrywam, drogo mnie to wychodziło. Przeszłam na Hipp i smakuje jej. Chociaz Enfamil był słodszy ale Hipp sie lepiej rozpuszcza. Faktycznie mozna było dostac ostatnio próbki, ale nie wiem czy jeszcze to jest. Poszukaj na ich stronie.
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
Ala pije Bebiko 2
dziubasek08
Fanka BB :)
Sprawdzę ten Hipp, dzięki!
Delfin_ONA
Fanka BB :)
u nas tez Hipp . Lenka za bardzo przybierała na wadze po Nestle i jak przechodziliśmy na 2 to juz na hipp .Nie przybiera juz nam tak na wadze
Ninka pije Enfamil 2
Chociaż ostatnio nie nazwałabym tego jedzeniem- w weekend jadła mi dosłownie połowę tego co do tej pory- mleka wypijała 100ml, kaszki nie jadła wcale, zupki ze 3 łyżeczki, słoiczek owoców na 2 razy...masakra...nie wiem co się dzieje, jutro idę do lekarza.
Chociaż ostatnio nie nazwałabym tego jedzeniem- w weekend jadła mi dosłownie połowę tego co do tej pory- mleka wypijała 100ml, kaszki nie jadła wcale, zupki ze 3 łyżeczki, słoiczek owoców na 2 razy...masakra...nie wiem co się dzieje, jutro idę do lekarza.
goyap
Zaangażowana w BB
W sprawie jedzenia u nas wyglada bardzo podobnie
Jeszcze jakies 2-3 tygodnie wcinala wszystko bardzo chetnie a teraz masakra.
Rozmawialam z babeczka ktora ma dosc duze doswiaczenie i wiedze na temat maluszkow i uspakajala mnie ze to naturalny etap rozwoju malucha. Za jakis czas wszystko wroci do normy. U nas niejedzenie zbieglo sie dokladnie w czasie kiedy mala zaczela sie przemieszczac i wyglada to na to ze po prostu szkoda jej czasu na cos innego.
Jeszcze jakies 2-3 tygodnie wcinala wszystko bardzo chetnie a teraz masakra.
Rozmawialam z babeczka ktora ma dosc duze doswiaczenie i wiedze na temat maluszkow i uspakajala mnie ze to naturalny etap rozwoju malucha. Za jakis czas wszystko wroci do normy. U nas niejedzenie zbieglo sie dokladnie w czasie kiedy mala zaczela sie przemieszczac i wyglada to na to ze po prostu szkoda jej czasu na cos innego.
reklama
goyap
Zaangażowana w BB
a co mleka to w dalsym ciagu pije moje :-) a dokarmiam Aptamilem
Podziel się: