reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

reklama
no kasiulka mam nadzieje ze wszystko sie uda tak jak sobie zaplanowalas :) zycze wszystkiego najlepszego i nie pomyl sie podczas przysiegi!! :D
no i oczywiscie polamania obcasow i zgubienia podwiazki :)

hej laseczki brzuchatki
nadal mam za malo czasu na bb
a nawet powiedzialabym coraz mniej z dnia na dzień :)
dzięki za życzonka pa

kasiula jutro twoj szczesliwy dzien,wiec wszystkiego naj na nowej drodze zycia,znajdz czas na relacje i wklejenie zdjatek

a właśnie kaśka wszystkiego naj..............................................................i spełnienia marzeń

Kasieńko wszystkiego co najlepsze. Nie tylko szczęścia, ale też wspólnych problemów rozwiązywanych razem, radości z dorastającego dzidziusia i całkiem nprmalnego życia. :)

hej dziewczynki
juz po wszystkim
dzisiaj wyjechali ostatni goscie
wreszcie odpoczynek i chwila wytchnienia
jeszcze nie opisze wszystkiego bo nadal czasu brak ale bylo cudownie............... ::)
mam klopocik z fotkami bo żaba nie chce mi przerobić ale jak tylko mi sie uda je zmniejszyć to wam wkleje

reklama
KASIULA WSZYSTKIEGO NAJ................Z OKAZJI SLUBU
rose23.gif
rose19.gif

Do góry